luni, 10 decembrie 2007

Aspect Siriusian

Nici nu am terminat de ancorat si m-am simtit trasa in sus; era Anan care m-a intampinat m-a invitat in nava si am simtit cum nava brusc se ridica; cat esti probabil in spatiul gravitational al Pamantului se simte urcarea ... ca atunci cand esti in avion ... cand esti dincolo, cand nu mai este gravitatie, simti o miscare de plutire.
Acolo ne-am oprit; nu mai eram in nava ci sub un imens portal de lumina; simteam o lumina alba usor albastruie care ma invada sub forma unui con, dar de dimensiuni foarte mari. Cand m-am uitat in jurul meu, erau multe entitati cu siluete … umane ... in alb, haine lungi o mare de fiinte in jurul meu; lumina blanda si iubitoare plonja pe noi.
Ma vedeam acolo, dar ma vedeam si intr-un plan in afara acestui tablou; ca si cum vezi totul de la mare distanta. imaginea de ansamblu; in acest moment simteam ca fac legatura intre inima mamei Pamant si inima lui Sirius; si atunci pe lumina care venea de la Sirius am simtit ca primesc iubirea delfinilor; ii simteam/vedeam si mi-am amintit de imaginea de la mare, cand, atunci dimineata, dupa ce plecasem de pe malul marii dupa Rasarit. Marea m-a rechemat; .... atunci am vazut cei 2 delfini jucandu-se in apa.
Acum am inteles si am ancorat in ocean; prin mine cei de sus transmiteau mesajul lor de iubire celor de pe Terra; minunat si frumos moment .... energia se intetise si am cerut ajutor mai mult Fiintei mele stelare; am simtit-o ca patrunde mai mult, ca ma imbratiseaza, dar mai mult pe interior; cautam sa fac fata acestei energii si acestei imbratisari interioare puternice, cand pe raza de lumina ce venea de sus, a coborat o silueta alba, masculina sa spunem, care a coborat pana in fata mea.
Era mult mai inalt de cat mine si am inteles ca a venit sa ma ajute (initial am gandit ca este un aspect al meu dar cred ca nu, dat fiind continuarea).
Am patruns in silueta lui, era transparenta si ma puteam vedea si din interior si din exterior si amadoi am "zburat”... ma ducea Acasa (gandeam ca Acasa la, Tatal ... dar nu era asa.
Deci am ajuns la acel Acasa pe care l-am crezut atunci; nu se vedea nimic; imi spunea sa absorb energia ... imi dadea indicatii; apoi sa ma dizolv si am ramas in pace si liniste; la un moment dat am patruns in alt stadiu de constienta, mai profund. stiu ca eram doar gand.
Ce facea el in acest moment? ... surpriza a fost ca am simtit ca ancoreaza in locul meu ... era sub portal si imi tinea locul ... ca sa spun asa.
La un moment dat presiunea fiind puternica, am cerut sa revin. A venit m-a incorporat din nou si m-a adus sub portal, la locul meu de ancorare; acolo am stat sa ma acomodez, apoi m-a preluat Anan si am coborat cu nava; am mai stat in nava tot pt reacomodare.
Si am revenit la "sol", langa grupul de ancorare unde am simtit sa ma asez in spatele Klarei, continuand sa ancorez ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Niciun comentariu: