joi, 27 decembrie 2007

Batranii Intelepti

I-am vazut in jurul unei mese. Nu pot preciza cati erau - nu erau mai mult de .... un pumn de oameni. Peste toti, unul singur se distingea mai clar. Avea parul si barba lunga, de un alb al vechiului, obtinut prin intelepciune milenara.
Imaginea lor se desfasura pe masura ce din Dumnezeul meu launtric se derula o energie serpuitoare la fel de veche ca imaginea lor. Energia o simteam iesind de la nivelul plexului solar, venind din timpuri stravechi, cantonata in celule.
Miscarea de eliberare se facea cu un discret disconfort, o energie “stocata“ de mii de ani si care a asteptat momentul eliberarii si transmutarii in noua energie.
Era o energie lemuriana.
Eliberarea se facea concomitent cu dansul unor figuri geometrice: sfere, discuri, cercuri/sori in piramide triunghiulare. Acest joc de figuri, Renate le-a vazut azi cu ochii fizici in plina zi plutind peste oras si atingand oamenii intr-o simfonie de culori.
Batranii intelepti continuau sa stea in jurul mesei. Pe mijlocul ei, s-a desenat un disc inconjurat de raze triunghiulare ce a devenit luciul unei oglinzi. Ne reflectam in acea oglinda iar razele ei activau celulele noastre; eliberarea a devenit mai intensa In ordinea aparitiei lor eram asistate in aceasta meditatie de: Lord Budha, St.-Germain, Lord Sananda, Ramtha.
Am inceput sa ancoram energia in retelele Noului Pamant, in Romania si extinzand pe intreaga Planeta. Eliberarea se facea treptat, dand timp corpului sa se acomodeze.
Apoi ochiul interior ne-a aratat imaginea picturala a unui cap feminin drapat cu o naframa fina, bordat cu auriu; energia se ridica fin din centrul fiintei noastre intrand totusi in corpul nostru; era energia Mamei Divine; momentul activarii ei a fost fluxul caloric cel mai puternic; a trebuit sa expandam imediat aceasta energie lasand-o libera sa-si gasesca drumul pe intinsul Terrei.
Simteam multumirea si aprobarea Batranilor Intelepti.
Apoi, deodata am fost invadate de un fluviu laptos care ne hranea: era hrana zeilor –ambrozie –nectarul divin, de care citisem in Legendele Olimpului - iata este adevarat … si in centrul inimii, un gheizer s-a transformat intr-o minunata fantana arteziana, etajata, care isi curgea apa in cei mai vii picuri cristalini: pura, clara si racoroasa: fantana vietii, a tineretii, a Nemuririi. Peste aceste daruri, un crin alb cu interiorul violet s-a deschis ……
Lumina Batranilor Intelepti s-a intensificat activand soarele inimii noastre, expandandu-l in toate celulele, devenind mii de sori.
Toate acestea le-am ancorat in aura noastra si in aura Terrei, sa atinga pe romanii de pretutindeni si toate fiintele de pe Planeta. Metatron a sigilat energiile, iar noi am multumit cu iubire si recunostinta entitatilor care ne-au asistat.
Iata cum totul este in noi, decodificarile se intensifica pe masura cresterii si atingem potentialele maxime pe care le returnam Umanitatii.
Sarbatori Fericite
Renate si Mihaela

Niciun comentariu: