luni, 12 martie 2018

Suntem asteptati



“- Si asa este. Sunteti asteptati. Totul este pregatit.
La acest moment, vor participa elementele naturii, elementele cerului, fiintele umane. Totul este o curgere, o succesiune de evenimente vizibile si altele non vizibile. Acestea se vor impleti intr-o structura proprie, reala si noua. Voi veti fi creatorii acestor momente. Voi veti impartasi bucuria, iar creatia va izbucni din sufletul vostru. Nicicand nu s-a mai vazut o impletire atat de maiastra a tuturor acestor elemente brodate cu firul pasiunii creatoare din interiorul vostru.
O multime de factori, de prezente va vor imbaia cu stralucirea lor, va vor parfuma calea, va vor adia fruntile. Multe, multe spirite se aduna in jurul vostru acordandu-se cu voi, plasmuind alaturi de voi acest moment maret de intalnire in Poiana. Vor participa aspecte de-ale voastre ce vin la intregirea cu voi, aspecte ce vin din alte spatii decat cele ale planetei, pt a se bucura si a se mira de ceea ce ati reusit.
Vor veni fiinte cu aspecte ale lor ce nu traiesc in planul terestru, dar pe care le cunoasteti din timpul vietilor voastre galactice. Ele vin acum sa va intampine, sa va revada, intelegand reusita voastra in planul Pamantului. Este un moment pe care l-ati hotarat de  mult, sa va adunati sa va intalniti cu prietenii galactici in momentul in care va veti constientiza existenta si veti fi prezenti in Acum, impreuna cu Eu-l divin. Acesta este momentul, drept pt care prietenii sosesc.
Acest loc nu a fost ales la intamplare. El este o uriasa antena captatoare, dar si emitatoare. La vizita trecuta pe care ati facut-o in Poiana, ati activat aceasta antena uriasa a Pamantului prin prezenta voastra. Informatia a fost transmisa si astfel intalnirea are loc acum.
Izvoarele va ajuta si va servesc. Vantul e un mesager rapid si, mai presus de toate, este constiinta voastra Eu Sunt. Tot ce veti primi, tot ce va veni in Poiana, sa intelegeti ca este sosirea prietenilor, cu o manifestare prin elementele Mamei Pamant.
Nu fiti indiferenti la absolut nimic si intelegeti ca si o simpla adiere de vant, o inclinare a unei crengi de brad, este o miscare a celui nevazut transpusa in planul fizic.
Deschideti-va inimile, fiti prezenti, depasiti forma si vorba pt a percepe si a va intelege cu ceea ce vine dintr-o multitudine de planuri si dimensiuni subtile. Voi sunteti innoitorii, astfel ca voi deschideti aceste porti vizibile si nonvizibile, dar existente.
Iubiti-va in tot acest timp, daruiti-va aceste clipe de o maiestrie si o finete dincolo de cuvinte. Permiteti-va sa fiti in acest acum aici, bucurandu-va de existenta voastra pe Pamant.”
Sinele Meu 

Niciun comentariu: