marți, 6 martie 2018

Rechemare la Poiana Marului, Caras-Severin




“- Si asa este. Sunt in acest acum multidimensional. Sinele ma imbratiseaza. Isi coboara constiinta in constiinta mea pt a simti, pt a transmite. Este un moment maret. Are loc, se pregateste o intalnire intre planurile fizice si cele non-fizice, cele ce nu sunt incastrate in forma si sunt pline cu constiinta Fiintei sursa.
Intalnirea ce se pregateste este in zona muntilor ce inconjoara Poiana Marului, zona Caras-Severin. Este o intalnire de suflet, de puternica vibratie a fiintelor ce vor simti sa participe la aceasta adunare. Chemarea s-a transmis deja. Fiintele uman-divine in toata constiinta maretiei lor, a divinitatii lor intrupate, se pregatesc sa soseasca. Cele aflate in plan non fizic, sunt deja pregatite si prezente.
Acest punct al calatorilor isi va manifesta vibratia iar apoi se va expanda. Alte vibratii vor raspunde din locul in care se gasesc : cei aflati in orasele subterane, in orasele de la suprafata Terrei precum si statiile ce orbiteaza in jurul Terrei.
O raza coordonatoare, prin faptul ca isi va trimite lumina/ constiinta va sosi din MS Galactic, daruindu-si roua, intelepciunea, iubirea si compasiunea. Acest anturaj este o stea calauzitoare pt toate natiunile, pt toate fiintele. Acolo unde exista iubire si intelegere, multi isi vor gasi un acoperis pt a fi ascultati si pt a primi aceasta hrana a spiritului, a spiritului in manifestare aici pe Terra.
Poiana are glasul sau, are farmecul sau si multe s-au intamplat de la ultima vizita in acest spatiu. Evenimente energetice au traversat poiana in lungul si latul sau, conectand-o constient, vibrant, cu multiplele spatii ale planetei si ale galaxiei.
Fluviul vietii ce curge prin Poiana, este un fluviu datator, un fluviu ce renaste, un fluviu ce se umple continuu cu energiile noi si isi are un rasunet profund asupra tuturor, nu doar al localnicilor. Fara a tine cont de evenimentele trecutului care intre timp s-au linistit si s-au echilibrat, acest spatiu devine ceea ce este, devine nou prin oamenii ce-l locuiesc, cei care se schimba si prin oamenii ce il viziteaza.
Cararile catre Poiana Marului sunt deschise. Multi sunt din cei ce vor auzi chemarea. Unii vor ajunge, unii vor ramane acolo unde sunt conectandu-se la frecventele cu care planeta si Alcyone vor lucra. Totul este intr-o perfectiune divina.
E suficient sa accesati gratia divina, sa simtiti Fiinta care sunteti si sa va acceptati intru totul.”

Intre 15 si 18 martie voi fi in Poiana Marului.
Alte amanunte va transmit la tf : 0744 676 992

Niciun comentariu: