duminică, 4 martie 2018

Constiinta Galactica


Si asa este. Existenta noastra este intr-un spatiu.
 Constiinta existentei creaza spatiul. Acest spatiu ni-l oferim, il cream cand traim si facem alegeri constiente.  
Este acum un moment extraordinar de important pt umanitate. In adancul sau, omul ca Fiinta divina, se trezeste. Este o trezire la nivel planetar. Este o trezire sustinuta de mii si mii de fiinte angelice din acel spatiu dimensional non fizic, ce isi radiaza continuu stralucirea lor catre noi, cei aflati aici, multi din noi inca adormiti. Aceasta stralucire ce se emite catre noi, este amplificata, este amplificata de o vointa a spiritului ce curge din intreaga galaxie Calea Lactee.
Cei inconstienti au capacitatea de a face o bresa in aceasta, bresa in aceasta inconstienta si de a castiga un procent de traire si gandire constienta. Cei ce sunt deja constienti de ei, au oportunitati diverse pt a face salturi in propria lor constiinta in diferite procente. Totul conlucreaza, ca oamenii, prin alegerea lor proprie, sa treaca la urmatorul salt de evolutie/ constiinta.
Ceea ce se emite din centrul galactic catre planeta nu are precedent. Este o emisie de energii fantastic de bogate si multiple, ca fiecare strop de ploaie, fulg de nea, gura de aer, raza de Soare, sa ne ajute sa deblocam vechile sigilii aflate in interiorul nostru si sa constientizam minunata, splendida fiinta uman-divina care suntem.
Acest lucru este valabil pt toti oamenii. Nimeni nu are cum sa fie indepartat/omis. Tot ce vine este pt toti. Insa, alegerea de a accesa, ramane a fiecaruia.
Iubiti-va si iubiti pe cei de langa voi, priviti-i ca pe aliati. Intelegeti ca totul este pt a te ajuta, a te schimba. Iubirea si rabdarea stau la baza acestor schimbari. Fiti rabdatori cu voi si cu cei de langa voi. Apreciati si multumiti la tot ce este in viata voastra.
In jurul fiecaruia stau o multitudine de fiinte angelice ce ne iubesc, ne imbratiseaza, ne alina in timpul somnului. Este o conlucrare grandioasa intre fizic si non fizic, o intrepatrundere care schimba totul.
Va imbratisez cu cel mai cald sentiment de iubire.

Niciun comentariu: