duminică, 5 februarie 2017

Yeshua si Cristul launtric



  In spatiul sacru usor, usor, isi face simtita prezenta Yeshua din familia Sananda. ( Isus )
 Se apropie impletindu-si energiile cu ale noastre. Fiinta sa radiaza. Ne umple cu tot ceea ce el este continuand sa-si intrepatrunda energiile cu ale noastre intr-o tesatura fina, stralucitoare. Ne atinge pe fiecare. Se plimba in acest spatiu sacru pe care l-am creat. Este un spatiu extins pe toata Romania.
 Se plimba printre noi, ne atinge, ne vorbeste, soapte pline de iubire, de compasiune. Respiram constient in acest spatiu extins al acceptarii, al compasiunii. 
Yeshua este prietenul nostru dintotdeauna. A mers cu noi, a vorbit cu noi, ne-a sustinut continuu. Acum aduce o alta intelegere ca fiecare sa se imputerniceasca sa devina propriul sau conducator, sa aiba capacitatea de a face alegeri pt el/ea insususi/insasi.
Romania este o tara a deschiderilor, a deschiderilor multiple. Depinde de alegerile pe care le facem. Sunt acum oportunitati multiple. Fiecare le poate alege si aduce in viata sa proprie. Nimeni si nimic nu ne poate opri in a face alegerile dorite de suflet.
Respiram si constientizam expandarea in acest spatiu sacru si iubitor. Multe energii se misca in acest acum. Multe dorinte ascunse ies la iveala. Multe frustrari si furii vor pleca. Multe se schimba acum.
In fiecare dintre noi samanta cristica raspunde radiantei lui Yeshua. Mii de luminite stralucesc pe tot intinsul romanesc. E o stare de sarbatoare ce indeparteaza norii, furtuna. Este o stare de eliberare, o stare pe care sufletul o alege: a iesi din vechile parghii pt a se putea bucura in deplinatate.
 Yeshua atinge luminile din pieptul fiecaruia. Si fiecare in starea de iubire, de compasiune, isi recunoaste propria eliberare din lanturile energiei vechi.
Incet, incet, prezenta lui Yeshua se retrage multumit ca in inimile noastre, cristul launtric a prins viata.
 Respiram si permitem aceasta nastere.

Si asa este.

2017 02 05 


Niciun comentariu: