sâmbătă, 4 februarie 2017

Permiteti schimbarea



In acest acum, ne intalnim, eu cu voi toti si cu prietenii angelici.  Reverberatiile pornesc de pretutindeni. E un moment deosebit. Schimbarile vizibile s-au pornit. Tot ceea ce a fost  vechi se desface, se destructureaza. Totul tinde catre un firesc, catre o rezolvare, catre un echilibru.
Mari energii ati pus in miscare, mari miscari ati facut si acum tot ce este vechi, sisteme, institutii, se desfac, se duc la vale, se rup. Voi aduceti magia, miracolul, visul. Este visul de libertate, visul ca Tot ceea ce Este sa vina implinit in acest spatiu al materiei, al densitatii.
Respirati profund, ca desfacerile sa aiba loc lin, gratios. ( pauza ) Acestea se petrec, dar voi cei constienti sunteti in afara scenei, voi sunteti observatorii, sunteti cei ce intelegeti. Voi sunteti cei ce permiteti. Permiterea voastra a miscat energii uriase. Stati in pace, in voi insiva observand, fara a judeca si permitand.
Sunt energii multiple ce va insotesc, ce calatoresc impreuna cu voi, pt ca prin voi, ele intra in planul Pamantului. Ele aduc NOUL. Voi deja puneti in loc, in spatiul a ceea ce pleaca. Voi aduceti NOUL.  Respirati, permitand vechiului sa plece. ( pauza )
Usor si gratios, fiecare sunteti la locul potrivit, in momentul potrivit. Fiecare sunteti acolo unde trebuie. Prin permiterea voastra totul aluneca, totul curge si vechiul paraseste spatiul planetei. Vor fi locuri unde vor fi hurducaieli; se hurduca aceasta curgere. Nu va alarmati. Vor fi spatii care efectiv vor pleca total, de tot. Vor fi spatii cu inlocuiri bruste. Nu va alarmati. Totul e perfect. Amintiti-va ca voi le sustineti pe toate. Amintiti-va ca deja prin voi acel NOU patrunde, curge, este liber si se aseaza acolo unde este potrivit. Aduceti-va aminte despre toate acestea si ramaneti observatorii din afara scenei.
Fiti integrati in spatiul vostru sacru. Aduceti-va aminte ca voi sunteti Tot ceea ce voi Sunteti. Aduceti-va aminte de Eu Suntul vostru. Acest Eu Sunt, Eu exist, este magia, reprezinta bagheta magica. Permiteti acestui Eu Sunt sa aduca realizarea. El constient este acum, aici in planul Pamantului. Aduceti-va amainte mereu de el. ( de Eu Sunt ) Sa nu-l uitati.
Destructurarile au loc pt ca este firesc. Totul a fost atat de mult timp strans, limitat, programat. E atat de vechi. Vechiul nu poate mentine structura noua care soseste. Dati drumul acestui vechi constient. Multumiti-i si lasati-l sa plece. Eliberati-l. Are nevoie de aceasta eliberare. A stat deja prea mult. E gata. Este suficient.
Simtiti NOUL in interiorul vostru. Simtiti-l. Permiteti-va sa-l simtiti. ( pauza ) Iata ce frumos apare. De-abia a asteptat sa-i permiteti. Voi sunteti acest NOU. Respirati-l si radiati-l. Permiteti-va sa radiati. Iata-va stralucirea. Ea se va extinde peste tot.
 Simtiti ca nu e cazul sa fiti disperati. Simtiti acest nou care inlocuieste deja vechiul. Multumiti-va voua pt ca sunteti, pt ca existati. Fiti voi insiva in fiecare moment.
Accepati-i si lasati-i pe ceilalti sa se manifeste cum simt ei.
 Voi aduceti-va aminte ca sunteti Eu Sunt, Eu Exist, acum, aici.
Si asa este.
2017 02 04



Niciun comentariu: