marți, 14 februarie 2017

TU/EU exist

    

TU si EU pornim intr-o calatorie sau o descoperire a vietii. E fascinant totul. In primul rand noi doi. Calatoria se desfasoara sub pasii nostri. Primul pas pe care l-am facut a declansat-o. Nu conteaza cum si in ce fel. Simplu, pasim si traim momentul. Totul e unic.
Eu iti aduc cunoasterea mea si tu pe a ta . E  fantastic. Simte si bucura-te. Radem ca doi copii de fiecare moment, de fiecare clipa si de ceea ce ne aduce clipa.
In acest fel calatoria ( viata ) devine o bucurie continua. Nu lua nimic in serios. Asta a fost candva. Seriozitatea este o povara, insa veselia este creatoare. Iata deja cate idei au venit de cand am facut acesti primi pasi si iata ce stare minunata ai trait.
 Realizezi  aceasta cu seriozitatea? nici pe departe. Simte pe acest fundal al bucuriei, cat de frumos/oasa esti si cata bogatie interioara descoperi, bogatie ce se va transforma in idei noi pe care le putem aplica. La inceput ele vor parea foarte,foarte simple.
 Pe masura ce fluxul creator se expandeaza aceste lucruri simple vor fi atat de multe si TU, vei capata o alta perceptie, aceea a magnificentei creatiei tale.
TU/ EU ne parmitem luxul de a fi NOI insine, de a ne manifesta asa cum suntem.
TU/EU devine… EU EXIST.

Si asa este.


Niciun comentariu: