joi, 23 februarie 2017

Diamantul



               Va salut grandiosi ingeri-umani. Va invit la o calatorie interioara.

“- Si asa este. Te invit intr-o calatorie, imi transmite Sinele meu.
 Este un spatiu administrativ adiacent Terrei. Este un spatiu de pregatire. Este un spatiu pe care sa-l cunosti. Are luminozitatea sa pe un auriu asemanator culorii Lunii. Cu o vibratie a culorii mov, un spatiu sacru al culorii aerului verde.
Este un spatiu nonfizic, unde energiile au culori. Te poti misca printre ele, caci sunt nonfizice, subtile. Aceste frecvente isi transmit miscarea lor corpului si fiintei tale. Astfel, din corpul tau se desprind elementele depasite. Se anuleaza.
 Permite.  ( pauza )
 Culorile pe care tu le cauti sunt aici in acest spatiu nonfizic. Ele te ajuta.  Sunt si alte nuante ca acest granat pe care tu acum ti-l pui.... cu rol efectiv asupra organelor interne cu culoare asemanatoare. Lasa-le pe toate sa patrunda, sa desprinda, sa electrizeze. Esti in procesul de transformare si schimbare. Acest spatiu unde te-am adus te ajuta.
Eu insumi ( Sinele ) sunt in el odata cu tine. Treci prin schimbari, fatetari, slefuiri de mare finete pt a straluci aidoma unui diamant. Grosierul tau se desprinde pt a deveni tot mai stralucitor/are, cea mai diafana lumina a unei imbinari perfecte intre uman si divin.
Acum acest spatiu este in interiorul tau. Integreaza-l si lasa-l sa curga liber in toata fiinta ta. Are rolul sau, are magia sa. Tu doar permite.
 Diamantul pe care-l cauti esti chiar tu.”

Revino incet in realitate ta pastrand aceasta stralucire.
 Ea este in tine, acum.

Si asa este. 

Niciun comentariu: