vineri, 24 februarie 2017

Observatorul



- Hei! Tu! Tu esti acesta. Nu-mi arunca priviri mirate, cu tine vorbesc. Unde alergi, ai alergat o viata intreaga. Opreste-te si respira. Ce ai obtinut ? ce ai gasit la capatul drumului dupa atata alergat ?
Esti cel mai celebru CREATOR. Al cui ? ma intrebi tu. Al vietii tale. Opreste-te din agitatia zilnica si observa.
Asa-i ca ti se pare dificil ? Mai repede observi ce se intampla pe Marte.
Hai , opreste-te si respira pentru tine. Tu functionezi asa datorita unui program din hardul tau ce te impiedica sa te observi pe tine. Esti setat pentru exterior ( totul pt altii, nimic pentru tine ) 
Dar a sosit si momentul tau. Gata, DELETE programului vechi. Uh! Parca esti mai limpede acum, parca deodata poti vedea natura, s-a ridicat un val de pe mintea ta. Acum observa ce si cum ai creat.
Observa-te !
Incepe sa iti observi corpul. Mainile, picioarele, fata, totul. Observa-te fara a te judeca sau eticheta ( genul : nu ma plac, am picioare groase, am pete, cand voi slabi ? etc ) Observa-te fara nici o partinire si respira atent la tine cateva momente.
 Observa relaxarea si starea de bine pe care in doar cateva minute ti-ai oferit-o tie. Aceasta inseamna sa fii Creator. Ce capacitate fantastica ai, ce putere launtrica ca doar in cateva clipe sa treci intr-o stare  de mare armonie si vindecare launtrica.
Iata ce dar fantastic ti-ai facut in doar cateva clipe. Si cine ? TU ! TU, CREATORUL !

 Tu esti un cumul de energii ca rezultat al propriilor ganduri si credinte.
Observa gandurile ce le-ai avut pentru tine, pentru cei din jur, pentru societate.
Doar observa-le fara a le comenta. Lasa-le sa vina la tine : bune, rele, injuraturi, bancuri, aceste ganduri esti Tu. Sa le onorezi pe toate, ele creaza picanteria care esti.
Permite-le si respira impreuna cu ele.
Observa ce vastitate exista in interiorul tau si cata energie detii de ai creat atat de multe ganduri.
Tu esti un vas cu tot felul de ganduri si datorita lor s-a creat VIATA pe care o ai acum.
Vezi, nu te grabi sa dai vina pe cineva TU, doar TU ai creat-o.
Ura! Acum esti mai atent la tine si te intrebi: “ cum eu mi-am creat viata asta de……..? ( te las pe tine sa pui acel cuvant )
DA ! TU !
Respira si obisnuieste-te cu aceasta idée ( informatie, care este foarte serioasa )
Iata , acum atentia este asupra ta si este foarte, foarte, foarte important sa fii cu atentia la tine; sa o transferi de la cei din jur catre tine. O viata ai fost cu atentia la cei din jur, la viata lor, la evenimentele din jur si  NICIODATA la tine, suflet drag.
Respira cu aceasta informatie. 

A fi observator inseamna capacitatea de a te observa sub toate aspectele. Creaza o experienta profunda. Tu patrunzi in interior si te descoperi pe foarte multe nivele. Observatorul devine o fiinta complexa, constienta de sine insasi: constienta de ceea ce transmite, de ceea ce este, de ceea ce creaza. A fi observator se cultiva. Te formezi de la zi la zi, de la moment la moment. Este o capacitate ce te ajuta sa-ti activezi multe simturi, atat umane cat si divine. Este o capacitate ce te ajuta sa traiesti in prezent. A observa inseamna a fi atent, a fi prezent la tot ce este in jur. Iti va oferi o noua claritate asupra ta si a vietii tale si te va ghida spre alegerile ce le ai de facut.
A fi observator continuu, este un pas mare spre deschiderea ta, spre a te intelege, spre a te aprecia, a te iubi si a fi in COMPASIUNE. In momentul in care tu esti observatorul constient, o importanta miscare energetica se petrece in fiinta ta si in tot ce este in jurul tau. Aceasta miscare atrage noi energii catre tine si-ti aduce lucruri noi potrivite.
Alegerea de a fi propriul tau observator este foarte importanta si benefica. Tu insuti vei avea capacitatea de a elimina multe lucruri ce nu iti mai sunt de folos si de a alege altele noi, fie ca sunt in planul material sau in planul sufletului. Astfel tu iti completezi capacitatea de creator intr-un fel mult mai benefic pentru momentul respectiv.
 Respira cu aceste informatii si permite-le sa te serveasca.
Deci acorda-ti timp sa iti observi corpul fizic ( minunata nava terestra ) sa ii multumesti, sa  il intrebi ce isi doreste. Nu il cunosti mai de loc. El pastreaza o cunostere de nebanuit. Acorda-ti timp sa iti observi gandurile  pentru a intelege cum creezi, cum faci programe cu ele si cum iti creezi viata.
Observa ce gandesti despre tine si fii atent ca in timp, corpul va deveni conform cu gandurile tale, se va crea, va intineri sau va imbatrani conform cu gandirea ta despre el.
Observa ce ce gandesti despre oameni sau evenimente – aceste aspecte /situatii vor veni in viata ta.
Observa tot timpul, observa.
Respira aceste informatii in interiorul tau si permite-le sa te serveasca.
Tu existi intr-un ocean de energie, de materie prima care la gandul/cuvantul tau , creeaza. Esti cel mai fantastic CREATOR.
Observa ce creezi cu gandurile si cuvintele tale. Tu esti “ bucatarul”. Esti multumit de prajitura ta ? O poti manca ? Sau o scuipi si intrebi, cine a facut “ porcaria “ asta ?
Vestea buna este ca poti SCHIMBA . Aceasta presupune sa observi pentru a-ti fi clar ce sa schimbi.
Hai sa ne jucam, hai sa o facem practic.
Observa-te si ofera-ne tuturor un exemplu de schimbare. Impartaseste cu noi cum ai inceput sa te observi: corpul, gandurile catre tine si cei din jur. Scrie-ne, cum te-ai simtit dupa ce ai fost atent la corpul tau, ce surpriza ai avut dupa ce  ti-ai observat gandurile. Cum te simti cand atentia este asupra ta .
Observa-te si impartaseste. Vei fi un indrumator si pentru alte suflete dragi.

Te imbratisez iubit observator si maret CREATOR si nu uita sa iti multumesti.


24 Februarie 2017 

Niciun comentariu: