vineri, 5 iunie 2015

St- Germain - Faceti alegeri dragi ingeri-umani





“- Incepem din a constientiza viata si realitatea in care traim. Este o realitate pe care oricand o putem schimba. Aceasta este o constiinta noua. Nu a functionat pana acum, dar acum e stiuta si devine cunoscuta si incepem sa o aplicam. A schimba realitatea prin propria noastra alegere, a existat de cand e lumea,dar a fost uitata sau trecuta sub tacere.
Acum voi puteti sa va constientizati pe voi, realitatea in care traitii si prin propria voastra alegere si hotarare sa schimbati acolo unde nu va place. Alegand ceea ce va este convenabil, observati ca schimbati realitatea si ca acea alegere determina materializarea faptului ales.
Incepeti sa constientizati aceasta putere a gandului si a alegerii si invatati ca sunteti creatorii propriei voastre vieti. Acum veti constientiza ca tot ceea ce a venit in viata voastra a fost o alegere mai mult inconstienta si hotarari ale diverselor persoane in locul vostru. Acum invatati sa faceti alegeri constiente, pertinente pt voi insiva si sa nu mai permiteti asa ziselor “forte ale destinului” sa va dirijeze propria viata.
Invatati sa faceti alegerile zi de zi pt voi insiva si nu pt cei din jur. Aveti incredere in alegerea facuta, in alegerea pornita din sufletul vostru si bucurati-va cand o manifestati.
O alegere reprezinta acea dorinta-impuls al unui fapt pornit din inima care va implineste, va bucura si pe care o traiti din tot sufletul vostru. Aceasta bucurie o dati momentului cand create, cand traiti propria creatie. Atunci sunteti in adevarul vostru si traiti la un potential maxim.
Acest fel de a trai il invatati observandu-va si constientizand pasii pe care i-ati facut. Acest mod de viata devine un mod de viata firesc, care aduce doar bucurie si implinire. Va veti obisnui vi se va parea simplu, firesc si veti aduce mari schimbari atat in viata voastra cat si a celor din jur. Veti invata sa faceti alegerile dupa cum va dicteaza sufletul, intelegand tot mai mult ca sunteti creatorul propriei voastre vieti.
 St-Germain”

2015 05 23

Niciun comentariu: