vineri, 26 iunie 2015

Sa ne aducem inapoi puterea in Romania

                       Readucem puterea inapoi la noi si in Romania
   -Respiram si ne constientizam prezenta Eu Sunt .Avem a duce puterea inapoi la noi din locuri unde am trimis-o. Aducem puterea din zona Bruxeles.Este vorba de puterea data de romani in acest spatiu european. Respiram si ne aducem aceasta putere inapoi la noi ( pauza ) Constientizam ca puterea este acum la noi in spatiul Romaniei.Tot ce romanii au daruit ca natiune sau institutie sau individual ca putere si predare de responsabilitate este adus constient inapoi. Daruim tarii noastre tot ce am instrainat ca valoare culturala, capacitati creatoare, iubire si diferite energii care sunt de drept ale acestui spatiu( pauza de permitere ca toate sa se intoarca).
Permitem refacerea arealului traco-dac la adevarata sa valoare.Revine la firescul sau. Constientizam aceasta si permitem ( pauza ) Fiecare isi poate aduce puterea din locul sau de la oamenii catre care a instrainat-o. Sunt parti ale noastre. Le aducem pt a deveni intregi si nu pt a folosi puterea ca dominare sau manipulare. In Noua Era aceasta este o iluzie. O aducem pt a ne responsabiliza si a nu pleca capul catre alte porti intelegand ca suntem la fel de valorosi ca orice popor si tara.
    -Umplem cu constiinta noastra Romania.Umplem pana simtim ca aceasta constiinta a umplut acest spatiu. Umplem cu iubirea /pasiunea noastra pt Planeta -- acest spatiu romanesc este parte din marele trup planetar.Simtim pasiunea in orice creatie a noastra si aceasta este o creatie.
Binecuvantam creatia.
Ii oferim libertate deplina.
Permitem energiilor sa  serveasca aceasta lucrare.
Multumim.

Niciun comentariu: