sâmbătă, 6 iunie 2015

St. Germain - Constientizati schimbarile !


                                

“- Unificarea constiintelor este foarte importanta. Este vorba de unificarea constiintelor fiintelor de aceeasi vibratie. Aceasta se face simultan, foarte firesc. Poate decurge in mod constient. Lumina, energia ce sustine aceasta unificare este foarte mare. Aceasta energie se raspandeste pe planeta sustinand noile schimbari. Schimbarea este deja inceputa si voi o vedeti tot mai bine in viata voastra in tot ce vine catre voi, in tot ce se vede in jurul vostru.
Constientizati schimbarile! Nu treceti pe langa ele fara a le observa, caci pierdeti din frumusetea evenimentului/procesului sau pierdeti esenta, intelepciunea acelui moment. Atentie: puteti fi in schimbare si sa nu va intereseze schimbarile intorcandu-le intr-un fel spatele. Este o mare diferenta intre a fi dezinteresat,  nepasator si a fi detasat, dar responsabil de toate schimbarile. Aduceti-va aminte ca prin tot ce ati experimentat in dualitate a fost creatia propriilor ganduri. E putin credibil ca ati dori sa experimentati aceleasi evenimente. Asumati-va acum responsabilitatea schimbarilor, a noilor alegeri pe care le faceti si priviti evenimentele ce se petrec cu responsabilitatea cuvenita. Dezinteresul fata de ceea ce se intampla in societatea voastra, in institutiile voastre este tot o tara a dualitatii cand v-ati obisnuiti sa va dati puterea conducatorilor vostri.
In Noua Energie aveti a va asuma responsabilitatea propriei guvernari/ghidari. Ati pasit in nou, dar inca credeti ca toate situatiile/problemele voastre vor fi rezolvate din-afara. Lamentabila gandire. Nimeni din exterior nu detine controlul vietii voastre si nu-si asuma responsabilitatea vietii voastre. Fiti foarte atenti ce alegeti, cand alegeti si nu asteptati sa faca acest lucru cineva din exterior.
Nepasarea, comoditatea, indiferenta, chiar si pasivitatea nu merg mana in mana cu energia noua existenta pe planeta. Raspundeti-va voua insiva, ce anume hotarati, cum vreti sa avansati, cum vreti sa fiti in aceasta noua societate. Parazitii, cei fara de capatai, vor fi nevoiti sa-si schimbe atitudinea. A fi in prezent, a fi obiectiv, a vedea tot ceea ce este, sunt atitudini noi, departe de atitudinea experimentata in dualitate. Invatati sa le manifestati, sa le puneti in practica si nu doar in vorbe. Vorbele sunt aducatoare de  scenarii ale mentalului si vor crea confuzie in cel care le manifesta.
Cand va depasiti conditia umana ascensionand catre Divin, veti atinge o alta structura interioara si veti activa capacitati ale Divinului. Acesta va schimba in voi gandurile si va va determina sa adoptati o noua tinuta. Va va determina sa va asumati mult mai mult si sa participati sub o alta forma.
Starea de a fi nu presupune pasivitate in miscari. Starea de a fi este o stare interioara, dar fiinta participa la viata sociala, insa intr-un mod diferit stiind ca energiile vin in serviciul sau.
Observati ce se intampla peste tot. Dezvoltati-va aceasta capacitate de observator pt a nu pierde momentele prin care trece un popor, o tara, planeta. Voi veti fi ghizii. Voi veti ajuta pe ceilalti sa observe cu claritate, ii veti ajuta sa inteleaga evenimentele, evenimente pe care desigur aveti a le observa, a le cunoaste.
Cum sa explicati daca va izolati de tot ceea ce se intampla? Aveti a aduce linistea, pacea in sufletele tulburate de diferite evenimente. Fiti deci cu atentia treaza, ca intelegand sa ajutati si pe altii sa inteleaga si sa se poata detasa intelegandu-si vechile tipare, vechile atasamante.
Voi ghizii aveti o activitate de pionierat. Atentia voastra va fi mereu treaza, clara si simpla. Modul de a intelege totul va va aduce un suport energetic prin care sa raspanditi increderea, curajul si linistea catre cei ce vor sosi la voi, insa responsabilitatea este a tuturor. O societate devine responsabila cand toti membrii sai isi asuma responsabilitati si nu este nimic lasat pe umarul celorlalti. A fi responsabili este pt voi o noua viata. Pana acum nu ati functionat in acest fel.
Foarte putini v-ati asumat sau foarte rar. Si va mai intrebati de ce viata voastra este asa cum este. Nu ati avut grija de voi. Nu ati vrut sa stiti de voi. Nu a fost comod sa va asumati. La acest mod de viata ati avut o asa constiinta. Acum totul s-a schimbat. Invatati sa mergeti pe picioarele voastre, sa va maturizati si sa fiti responsabili. Este un efort, cere o atentie totala asupra voastra si alegeri continuie pt voi.
Insa nu puteti trai izolati. Rafinamentul il capatati in contextul celor de langa voi pt ca acum ati pasit in Uniune, ceea ce insemna ca nu intresul propriu primeaza ci cel colectiv al binelui tuturor.
Deci cand am spus a fi observator al intregului proces, aceasta se refera la cunoasterea ca la nivel energetic si vibrational, toti sunteti o singura fiinta si orice gand, orice vorba si fapta va urmari sa nu raneasca pe nimeni de pe acest pamant. Aceasta constiinta aveti a o expanda acum pe planeta”

Niciun comentariu: