vineri, 5 iunie 2015

Constiinta acumulata - Voi, dragi fiinte uman-divine


                          

„- Bine ati venit. Sunteti oaspetii mei. Voi lucrati cu legiunile arhanghelilor si cu fortele aeriene. Aceste forte aeriene sunt multiplele nave ce acopera acum cerul vostru. Cand voi va expandati lumina si radiati, aceste forte primesc mesajele voastre si sunt intr-un fel pe pozitie de primire. Ele primesc informatia razei voastre de lumina. Raza voastra (puterea de radianta si expandare) este testul pe care lumina il arata ca fiind atins in planul Pamantului. La aceasta lumina, aceste echipe raspund in felul lor: au acces prin voi la a sustine dorinta planetei, dorinta voastra amplificand alegerile pe care le-ati facut
In acest moment voi sunteti zorii planetei si omenirii. Sunteti mijirea zorilor. Creati un joc intre lumina si intuneric un joc de raze de lumina si asa cum zorii ridicandu-se pe cer, totul devine lumina, asa va comportati si voi in acest spatiu, eliminand constiinta dimensiunii a 3-a si instaland constiinta a 4-a, nu spre o pozitie finala, ci spre o pozitie a viitoarei constiinte 5 D. Acest culoar al constiintelor il strabateti cu usurinta si gratie  cochetand si spre alte nivele.
Acum cand ati inteles aceasta, aveti capacitati tulburatoare de a va infuza constiinta si lumina in ce a ramas din D 3 asigurand o baza de lansare catre constiintele inalte.
Sunteti fiinte celeste ale luminii ce nu lasati in urma voastra nimic nerezolvat. Situatiile capcana ale constiintei D3 devin pt voi castele de nisip pe care cu multa intelepciune si iubire le transmutati in zori ai luminii.
Fizicalitatea voastra devine mareata prin schimbarile ce ati permis luminii sa le aduca in corpul vostru, transformandu-va pe voi odata cu intreaga omenire.
Acest corp pe care vi l-ati luat, v-ati asigurat ca este dotat cu capacitati infinite si pe care il puteti activa bucurandu-va atat de traiul umanului cat si de traiul celestului.
Misiunea aleasa este mareata. Este a unei entitati infinite care invata finitul oferindu-i acestuia multe din capacitatile infinite a celestului. Ati creat ceva complex si nelimitat in care ati patruns pt a va bucura de propria creatie si pt a declansa si a arata cat de miraculoasa este creatia.
Sunteti ca intr-un joc. Celestul este intr-o bucurie continua atragand catre el tot mai mult umanul ce a gandit ca este limitat si care acum descopera infinitatea celestului urmandu-l, realizand ca este contopit cu acesta aidoma unui pantof pe picior.
Frumusetea creatiei se manifesta acum printr-un nou concept imposibil de definit, caci e imposibil sa definesti actiuni de densitati diferite care isi creaza noi atribute, noi manifestari si o alta forma de viata, de convietuire.
In fata acestui tablou maret nelimitat, necunoscut inca, nu poti decat permite si sa simti bucuria creatorului.
Aceasta sunteti toti cei aflati acum in planul Terrei, fiecare in fata propriului sau tablou, pe nivele diferite sau jucandu-se pe tunel de-a lungul constiintelor, creand o infinitate de creatii.
Sunteti o minune a secolului, a eonilor, ce va continuati experientele, desavarsirile acum, aici, intr-un aparent spatiu limitat (Terra), locul vostru de creatie, de joaca.”

Fiinta ce a transmis este o entitate feminina de mare constiinta si iubire, dar care nu isi spune numele
Pare ca este o acumulare de contiinte.
 2015.05.23

Niciun comentariu: