sâmbătă, 18 decembrie 2010

Zamolxe - Romania solara

- Bun gasit. De altfel eram in conexiune cu voi si va purtam in inima mea. Dragii mei, ar fi bine sa nu uitati niciodata ca Romania este in primul rand solara. Romania solara este in primul rand, o emblema de o mare putere. Aceasta emblema a Soarelui, sau a luminii care este mai mult decat un soare propriuzis, este lumina/informatie din inima creatiei. Aceasta emblema, odata asternuta si constientizata in inimile romanilor, este cea mai frumoasa poarta de deschidere, de evolutie si de protectie a voastra.Romania solara reprezinta o idee evolutiva inaintata pt ca aceasta deschide in constiinta oamenilor, atat frumusetea acestei natiuni, deschide constiinta de natiune si nu in sensul diferential, rasial, ci in sensul unitatii, pt ca aceasta natiune a ocupat o suprafata foarte mare si de aici au plecat celelalte natiuni. Deci este locul de origine pt multe popoare.
Deci, vedeti ca se pune problema de uniune. Este o uniune sacra, cu vatra stramoseasca, cu originea parintilor biologici de unde s-au dezvoltat natiunile. Aceasta Romanie solara deschide apoi perspectivele uniunii acestei natiuni cu cosmosul, cu Soarele, cu astrul datator de viata ce isi aduce beneficiile asupra Pamantului.Iata deci, in aceste doua cuvinte: Romania, ce reprezinta Terra ( mama ) cu oamenii, vatra stramoseasca si Soarele ce reprezinta tatal, forta cosmica, o intreaga cosmogonie a astrelor, cate informatii gasiti.Deci, cele doua notiuni reprezinta o mare valoare ce ne ajuta sa constientizam ceea ce suntem. Aceasta Romanie solara revine in actualitate, pt ca fiecare incepe sa-si simta lumina interioara, sau soarele interior. Ceea ce se vede in exterior, este o reflexie a interiorului. Deci, acest soare din interior, voi il vedeti pe cerul vostru. In acelasi timp, voi incepeti sa constientizati frumusetea si puterea pe care ti-o da locul stramosesc, locul de bastina, locul de unde fiecare isi va extrage esenta, sau seva necesara lui, pt o crestere sanatoasa a trupului fizic si spiritual.
Deci, iata dragii mei, cate informatii cuprind aceste doua cuvinte: Romania solara. Cat de mult se poate medita asupra acestor doua cuvinte, cuvinte ce pronuntandu-le veti simti rezonanta, vibratia si emotia cu care ele curg prin corp purtate de sangele vostru. Deci, aceste embleme, puteti sa le numiti coduri, au un efect benefic asupra tuturor corpurilor voastre. Prin ele voi faceti legatura intre Cer si Pamant, intre voi, cei de acum si fratii vostri de pe alte planete.
La acest moment, este vorba despre aceasta lumina solara. De la ea am plecat, la ea revenim. Aceasta lumina solara permite-ti-i sa parcurga km, cuprinzand planeta. Aici in Romania este acest centru, de unde lumina se extinde prin voi si aceasta nu mai este un secret, este binecunoscut de intreaga omenire. Odata cu forta voastra interioara, aceasta lumina devine mult amplificata. Cand voi extindeti aceasta lumina, asupra tarii voastre, tot ceea ce ati constientizat prin intermediul luminii, se transmuta pe Pamant in energii benefice. Voi de la zi la zi atingeti un nou nivel de lumina, de constiinta, pe care il ancorati. Acesta deschide cai noi spre inimile oamenilor.Acum, cat sunt in prezenta voastra, voi face o deschidere si va fi simultana pt inimile voastre si pt inima acestui loc numit Romania. Veti simti ca sunteti cuprinsi intr-un vortex de energie.Acest vortex are avantajul purificarii unor energii discordante. El va absorbi o parte din gandurile nearmonioase ale oamenilor. Eu le voi strange si le voi transmuta in energie armonioasa. Vom beneficia de aceasta luna cu sarbatorile sale si acest spatiu purificat va fi mentinut mai mult timp ca oamenii sa beneficieze.Deasupra Romaniei voi tine mereu aprinsa o flacara, un ghid pt toti cei ce vor dori sa o simta si sa se alinieze cu ea oricand. Aceasta lumina isi va darui lumina la randul ei, acestei luni si va ajunge in casa fiecaruia.Stiu ca prin iubirea voiastra fiecare o va ancora si o va darui cu iubire familiei, celor de langa voi, impartasind-o. Acum la acest sfarsit de an, bucurati-va de tot ceea ce voi sunteti si permiteti-va sa primiti toate oportunitatile pe care le aduceti acestui sfarsit de an, pt a deveni o adevarata incununare a activitatilor spirituale. Energia voastra este bine expandata si vibratia acestui loc a crescut. Fiti pe mai departe coloana de lumina ce ancoreaza noile energii cosmice catre care tot mai multi romani tind sa se alinieze.
Alegeti un final de an in bucurie, in pace, in armonie si in bunastare, ca energia voastra sa isi gaseasca drum catre inimile celorlalti si acest final de 2010, sa gaseasca cat mai multi romani cu usile deschise, ale caselor si ale inimilor. Eu astept aceasta deschidere, ca energia mea sa patrunda in acele spatii unde usile s-au deschis. Cu mare drag va imbratisez si va doresc noi trepte spre lumina.
Zamolxe

Niciun comentariu: