duminică, 19 decembrie 2010

Divinitatea noastra - Indrumari

Dragii mei. Sunteti in zorii acestei ere noi. Fiti binecuvantati. Primirea voastra se realizeaza tot mai mult, prin patrunderea constienta in aceasta vibratie inalta.
Eu ca divinitate a voastra, va ghidez mereu pe acest urcus. Este un urcus vibrational, pe care voi indepartati de la moment la moment energii care nu mai pot functiona in noul vostru corp de lumina. Sunt energii care au functionat in 3D, dar care acum, prin formarea corpului cristic, ele nu va mai sustin. Aceste energii pleaca de la voi. Ele au fost energii ce au sustinut acest corp fizic. Pe masura ce voi va incorporati aceasta divinitate, pe masura ce ma incorporati, eu am permis eliberarea multor energii ce stau cantonate in interiorul vostru, energii care dupa cum am spus, va sunt nefolositoare. Deschiderile si transformarea spatiilor voastre, as dori sa le intelegeti ca spatii cosmice unde anumite circuite se opresc, anumite retele nu mai functioneaza si eu ca specialist vin si aduc retele noi, fire energetice noi, ce se racordeaza la voi si voi functionati prin acestea. Sisteme intregi de retele celulare vor fi oprite. Puteti numi ca vor fi schimbate sau transformate. In acelasi timp, noua retea interioara va avea alt mod de functionare. Alte corpuri interioare se activeaza si deci structura voastra se schimba. Nu este vorba de transformarea carbonului in siliciu, ci este vorba de structuri cu configuratii complet noi.Corpurile voastre subtile, corpurile cu care voi veti functiona, vor capata alta consistenta si alta functionalitate. Deci, corpul vostru de lumina se schimba complet. Este un corp ce va va fi necesar cand veti functiona cu totul in D5. Toate aceste pregatiri deja incepute, se realizeaza treptat, insa accelerat, in functie de intentia voastra si de parametrii prin care voi sa functionati benefic. Cand voi sunteti in vibratia dimensiunii a 5-a, in uniune cu Sinele Inalt, aceste retele ale voastre trec prin aceste schimbari si voi incepeti sa functionati cu ele. Schimbarile se vor face in limitele de suportabilitate, caci acum pt voi, toate acestea sunt usoare, dat fiind majoritatea energiilor vechi, le-ati eliberat sau transmutat. Acum voi elibera alte enrgii ce nu va sunt necesare, ce nu fac decat sa ingreuneze corpul. Ele vor fi trimise in Matrice si vor fi transformate. Aceasta eliberare o puteti simti ca o desprindere sau curgere de pe voi si ele vor face loc stratului profund deja schimbat, care vine cu alta stralucire si deschidere. Aici impreuna cu mine este si intreaga voastra Echipa Angelica, ce sunt si ei raspunzatori de schimbarile voastre. Ei creeaza in jurul vostru un spatiu propice si raspund deasemenea la intentiile pe care voi vi le dati. Eu as dori ca aceste intentii pe care le spuneti, sa fie scurte, clare si pline de iubire. Atunci, totul se va rasfrange asupra voastra cu mare mare claritate.
Cat stati aici impreuna cu mine, se realizeaza aceasta desprindere si curatare, ca sa avansati spre o noua lumina si stralucire interioara, caci voi, pe masura ce va continuati drumul printre oameni, primiti aceasta claritate noua, necesara raspunsurilor ce le acordati oamenilor. Peste tot in drumul vostru sa stiti ca sunteti intovarasiti pt a va sustine atunci cand va dedicati slujbei catre oameni si voi veti fi ajutati sa accesati raspunsurile benefice pt toti cei ce vin langa voi. Aceasta calauzire vi se face pt ca urmeaza sa ajungeti unde este realmente nevoie de voi, iar oamenii respectivi sunt si ei pregatiti sa primeasca informatiile.
Pe langa timpul vostru dedicat oamenilor, aveti un timp aparte dedicat voua si unul dedicate marilor lucrari planetare. Voi puteti interveni, caci interactionati cu marele forte cosmice si interveniti impreuna cu acestea in schimbarile profunde structurale ale Terrei. Vi se pregateste treptat, prin expansiune, un camp de expansiune foarte puternic, prin care voi veti manifesta vointa divina, pt sustinerea saltului planetei si pt realizarea realitatilor ce sunt in spiritul iubirii si armoniei Creatorului. Veti avea chiar capacitatea ca anumite realitati paralele ce nu sunt in deplina iubire, sa le “indulciti” sa le vindecati ca si ele sa ajunga in iubirea Creatorului si sa usurati in acest fel ascensiunea planetei. Sunt foarte multe realitati paralele unde inca se mentin dezastre, boli, unde de fapt si in acele locuri se doreste iubirea, dar foate multi nu stiu cum sa ajunga la aceasta iubire. Printr-o ghidare delicata, fara a interfera cu liberul arbitru, voi de pe Pamant puteti mai degraba interactiona cu acestia, decat multi dintre cei care sunt in spatiu si nu au voie sa schimbe acele realitati.Dat fiind ca sunteti locuitori ai Terrei si puteti explica aceste lucruri, puteti patrunde chiar si in aceste realitati, prin intentie si pur si simplu sa explicati, chiar daca nu vedeti cine e acolo foarte clar si nu puteti vorbi direct cu ei. Dar, intentia voastra, ca invatatori, poate ramane si ei pot accesa informatia ce ramane acolo. Este un mare dar ce se face omenirii de a putea lucra in aceste realitati paralele.
Aceasta am dorit sa va comunic. Aceasta am dorit sa lucrez cu voi. Divinitatea voastra, impreuna cu Sinele Inalt al D5.
- Mai concret, cum putem lucra cu realitatile paralele?
- Voi implementati prin intentie in acea realitate, luminile voastre.
Luminile voastre sunt mult mai puternice decat lumina celorlalti. Lumina voastra din acea realitate, va lucra exact ca si lumina voastra de aici. Va fi vazuta si la un moment dat va putea fi inteleasa. Asa cum voi lucrati aici si modificati constiinta de masa, aveti aceiasi capacitate si in acea realitate. Este deci o schimbare si la nivelul acelei constiinte.
Voi nu lucrati direct asupra acelor entitati ce si-au creat acea realitate. Voi lucrati asupra nivelului acelei constiinte. Puteti purifica acel nivel de constiinta, in sensul purificarii acelor ganduri. Deci, ei vor gasi un nivel de constiinta mai curat si atunci vor putea primi lumina voastra care acolo a insamantat vindecarea, samanta de vindecare, samanta de iubire, samanata de armonie, samanta de pace. Asa cum voi lucrati intr-o realitate, puteti lucra simultan in mai multe realitati paralele pt ca sunteti multidimensionali si forta voastra se extinde la fel de puternic in toate. Acum puteti lucra cel mult cu o realitate, doua, sau trei, dar treptat aceata capacitate a voastra va creste si veti putea sustine simultan, mult mai multe realitati.
- Ce este o realitate?
- Este realitatea creata de voi acum, ce o vedeti, o simtiti,e palpabila. Putem spune deasemenea ca este acea imaginatie cu care voi creati, va duceti intr-un plan cu imaginatia unde voi vedeti prin imaginatie o alta lume, cu oameni iubitori, fara guvern, fara sisteme. Este o realitate paralela.
Puteti deasemeni sa va duceti intr-o realitate unde sunt masini zburatoare, ce folosesc energia fotonica, va deplasati pe alte planete. Este o alta realitate. Puteti vedea o realitate unde exista razboi, unde exista calamitati. Acea realitate puteti spune ca ati creat-o cu imaginatia, dar ati putut s-o creati, pt ca ea exista. Deci patrundeti intr-o astfel de realitate si transformati-o. Aduceti lumina, aduceti iubire si vizualizati ca acel razboi s-a terminat. Voi, acolo ati lasat energia voastra si acea realitate va continua sa primeasca energia voastra.
- Multumim pt aceste explicatii .

Niciun comentariu: