vineri, 24 decembrie 2010

Fortele Aeriene Regale Ceresti - Insotiti de Adamus

- Bine ati sosit la intrunirea noastra. Noi suntem impreuna. Adamus este si el prezent. La aceasta hotarare ce este de luat acum, impreuna cu Marele Consiliu Galactic, hotarare ce se refera la lumina ce soseste pe planeta si pe care voi o aveti de ancorat. Aceasta ancorare se refera in primul rand la corpurile voastre si apoi, mai departe la Mama Pamant.Este vorba de o ancorare a unor aspecte a acestei lumini, aspecte ce nu au existat pe Pamant pana acum. Noi nu am dorit sa folosim nici un termen, pt ca nimic nu exista pe Pamant. Putem spune ca ele se ancoreaza in campul electromagnetic al Pamantului si ajuta la schimbarea acestuia si deasemeni la schimbarea propriilor voastre campuri. Vi se solicita intreaga atentie pt a le primi si ancora si in acelasi timp, odata cu ancorarea, este si armonizarea cu ele din partea voastra, armonizare necesara pt ca ele sunt pe vibratii noi.Aici, cat sunteti cu noi si deasemenea si energia lui Adamus, vi se creaza un spatiu prin care acomodarea cu aceste frecvente sa va fie usoara si prima forma de ajutorare, este aceasta constientizarea. Cand voi sunteti atentionati si primiti, deja este mai usor si corpul vostru este ca si pregatatit. De fapt, pregatirea se face prin acceptare.
Astfel ca propriile voastre vibratii incep sa se apropie de vibratia cu care soseste acea banda luminica si voi va aliniati cu ea, va armonizati. Deasemeni, aceste enegii/lumini ce sosesc, creaza campuri noi de energie ce vor debloca mai mult din tiparele vechi. Prin pregatirea ce vi s-a facut, voi veti fi constienti de eliberarea acestor tipare, veti observa manifestarile oamenilor veti intra profund in acest contact energetic, chiar veti sustine foarte mult si va veti implica in a explica, in a ajuta in sensul unei corecte intelegeri fata de aceste evenimente cand oamenii vor veni la voi si vor intreba.Multe raspunsuri veti avea de dat si catre voi vor fi ghidati cei care isi asteapta aceste raspunsuri, casa voastra devenind un centru, asa cum ti-ai propus, un centru de informatii ce va fi cunoscut pt ca noi vom sustine aceasta si multa lume va fi ghidata catre voi. Literalmente veti fi usor de abordat si veti deveni un centru de coordonare, de disciplina spirituala, de difuzare a informatiei divine, caci perioada de pana acum, a fost o perioada de pregatire pt voi, pt acest pas urmator.Voi ramaneti conectati foarte intim cu noi si in acelasi timp, aceste energii ce sosesc, le veti primi din plin; dar aveti toata sustinerea noastra.Adamus va va tine intr-un con al luminii sale violet, ca frecventele ce sosesc sa fie usor de asimilat de catre voi. Dealtfel veti avea perioade de absorbtie, perioade de ancorare/acomodare, iar perioade de absorbtie, iar perioade de acomodare si ancorare continua catre Mama Pamant.Se realizeaza astfel un flux galactic continuu, prin intermediul vostru care va poposi odata la noi, apoi trece prin filtrul energiei violet a lui Adamus, apoi prin voi care il veti transforma prin armonizarea ce o faceti in voi si apoi ancorarea pe Pamant.
Aceasta linie energetica continua, devine un proces sustinut de foarte multi. El va fi realizat si prin alti lucratori ai luminii.Dorim insa, sa va precizam importanta locatiei voastre, a actiunii din care faceti parte si a expansiunii ce pleaca de la voi. Ramanem mijlocitori in acest proces de plasare a energiilor si oricand aveti nevoie de noi, e suficient sa ne atentionati in cazul unui disconfort, caci putem interveni imediat pt o ameliorare. Noi credem ca putem preveni toate acestea, dat fiind echipa care lucreaza cu voi, urmareste in acelasi timp sa curete in jurul vostru multe energii nearmonioase, voi fiind tinuti intr-un canal al luminii, deosebit de pur, ca sa puteti primi aceste energii galactice, absolut necesare Terrei. Asa ca mediul unde indiferent ca voi sunteti, este pastrat curat, ca ceea ce este essential sa poata fi ancorat.Acum, energia Flacarii Violet, deja v-a prins in conul ei, deja sunteti ca intr-un canal foarte puternic al luminii violet. Cand sunteti impreuna, el devine unul singur. Cand sunteti la distanta, fiecare plecati cu o forma a lui de lumina, desi ramaneti in continuare conectati. De fapt, in acelasi timp cu distantarea fizica intre voi cand lucrati in diferite locuri, se face o punte de legatura energetica intre voi, incat acoperiti acea arie, incat legatura acestui canal nu se intrerupe si se face aceasta purificare cum am spus, pt ca voi pe langa aceste benzi de lumina, primiti anumite frecvente specifice noilor voastre coordonate, noilor voastre functii de abordare a luminii In momentul in care voi ati depasit o etapa, alte frecvente va sunt aduse. Sunt practic mai subtile, sunt innobilate si cu o lumina de alta frecventa. Incepeti sa intrati acum intr-o gama mult mai larga a luminii. Este un spectru mult mai larg decat lumina pe care voi o stiti ca spectru. Cuprindeti acum o banda larga, pt ca si expandarea voastra este mult marita si sunt momente cand in mod constient, cu aceste benzi cuprindeti intreaga planeta. Voi sunteti cei ce atrageti spre voi urmatoarele. Instinctiv, prin deschiderea la care ati ajuns, voi pasiti in urmatoarea deschidere, atragand ceea ce este necesar.Acesta lucrare ati inteles ca este la fel de importanta ca multe altele pt planeta si acum voi sunteti aici pt a primi aceasta frecventa a luminii. Prin acceptul vostru, se ancoreaza intai in corp, in celulele voastre. Sinele vostru inalt va lucra cu voi, va favoriza aceasta ancorare. Este pe langa o preluare a luminii si a puterii voastre, o preluare de responsabilitate si imputernicire.Toate acestea voi le ancorati pe Terra. Si, la randul lor, multi altii vor simti si se vor deschide catre aceste aspecte.

Niciun comentariu: