duminică, 19 septembrie 2010

Sinele Inalt - Armonizarea aspectelor voastre

Asta seara dragi prieteni, pornim intr-o calatorie. Este o calatorie a descoperirii Sinelui, a descoperirii valorii de sine. Patrundeti asadar, in inima voastra sacra, in spatele Timusului si lasati o descidere de luminacatre glanda pineala. De aici mai departe catre chakra coroanei. Lasati lumina sa patrunda, sa curga continuu in voi si permiteti sa va deplasati apoi in profunzimea Sinelui.
Pe acest drum profund, aidoma unei carari, observati cu ce aspecte ale voastre va intalniti. Salutati-le pe fiecare, dar nu va opriti la niciunul. Lasati totul sa fie aidoma unui film. Lumina voastra va imbraca aceste roluri pe care le-ati avut. Doar observati. Ele vor veni in apropierea voastra. Permiteti-va astfel, sa va cunoasteti.
Peste toate aceste imagini, lumina ce patrunde prin chakra coroanei, glanda pineala si inima, le va lumina, le va scalda si ele se vor simti recunoscute, apreciate, vindecate. Pot fi ca o insiruire de imagini. Va vedeti copii, adulti,.., in diferite etape ale voastre. Permiteti luminii sa imbrace totul. In toate acele imagini sunteti voi. Este de asemenea o deschidere asupra valorii de timp pe care voi ati daruit-o. Lasati pe toate acestea din timpuri diferite, sa devina un singur moment. Permiteti notiunii de timp sa se reduca la un mare acum. Lasati-le pe toate sa revina cum la voi ca si cum s-ar concentra asupra unui punct. Este ca si cum, din acelasi loc, voi vedeti mai multe imagini, aidoma unei fotografii, dar in fiecare imagine voi sunteti. Sunteti (A) FI. Si lucrati, va miscati. Lasati-le toate se sa adune in spatiul vostru sacru, ca intr-un punct si lumina, iubirea, sa le imbrace. Observati apoi starea de calm, la care toate revin. Parca s-ar opri din activitatea respectiva.Astfel, voi le scoateti din linia timpului linear. Si pt ele este suficient acest timp linear. Toate devin acum un singur punct care sunteti voi. Toate se unesc in acest acum, in care voi sunteti constienti si toate activitatile din acest moment se opresc, se linistesc. Timpul pleaca. Lumina infasoara totul, iar voi sunteti aceasta lumina, aceasta stare de pace, de liniste, de iubire, incat toate aspectele Sinelui vostru din aceasta experienta a D 3, toate acum cunosc starea de liniste, de armonie. Astfel, voi aveti ghidarea asupra celorlalti, conducerea, daca vreti, puterea de a permite Armoniei sa se extinda printre acele aspecte. Nu veti mai lasa nici o alta stare sa cuprinda aspectele respective, pt ca le-ati adus la un numitor comun, de iubire, de armonie, de echlibru, acele aspecte ale voastre, daca vor dori sa se elibereze de voi, vor pleca deja pe linia echilibrului, armoniei.Voi le-ati adus pe toate aceste la un numitor comun si nu veti lasa sa plece decat in Armonie. Astfel, voi ati adus la un echilibru acele aspecte ce vi s-au aratat si porniti mai departe pe aceasta baza de echilibru si armonie. Totul in voi se echilibreaza, pt ca voi aveati legatura cu acestea. Totul e in voi. cand totul este adus la acest numitor comun, aveti o baza de mare echilibru, ca sa va puteti desprinde si merge mai departe in evolutia voastra. Si asa si este.
Eu sunt Sinele vostru Inalt.

Niciun comentariu: