joi, 9 septembrie 2010

Zamolxe - Mesaj pentru romani- frumusetea romanului

Pe varf urcati adapostiti de a mea energie ce in brate sa va tie. Porniti cu gand curat si-ncrezator ca pasii ghidati va sunt de-al vostru sfatuitor. Asa cum vantul norii ii poarta catre Soare, asa sa fiti si voi pe aceasta intindere mare. Rugati sunt toti copii mei, pasii catre mine sa-si indrepte si eu la altar va astept si va intampin, poposind aici cu toti ce au de poposit. Chemarea s-a auzit, iar ei sosesc. Primiti deci aceasta instiintare, caci eu cand graiesc sunt auzit, iar voi toti popositi in a mea ograda mare. Energiile Pamanatului, toate s-au infratit si spre o mare realizare conduc acum planeta spre un fapt gata implinit.Eu urc acum pe munte. Eu sunt deja inaintea voastra. Zarea larga cuprinde a mele energii. Frumos astern al vostru drum si vi-l cladesc asa cum voi construiti o casa. Voi fixati si impamantati a mele energii si al vostru glas, o trambita a mea in lume este.Doi rapsozi ce glasuiti, purtandu-mi energia si-acum in a mea intampinare sositi. Prin voi, prin glasurile voastre, energiile de aici se aduna, se cuprind si in putere cresc. Prin ceea ce va imputerniciti, puterera neamului o redati acestor oameni din aceste locuri. Voi cresteti prin constientizarile voastre si puterea tuturor creste, nu numai a voastra. Cand eu v-am spus ca sunteti brazi cu fruntea-n Soare, astfel ii veti ajuta pe toti sa ajunga, mandri de a lor putere, frumusete si intelepciune, caci romanul, acum se dezveleste de ceea ce a fost pus pe el ca strai necuvantator. Aceasta haina veche, el acum o da jos si ramane frumos si stralucitor.
In acest popor, sta o gratie straveche si o intelepciune strabuna, ce acum se dezveleste stralucind orbitor si aratandu-se atotbiruitor. Este biruinta nu catre ceilalti frati ai lui, ci biruinta catre aceste sisteme ce i-au fost impuse. Dar ocrotit mereu de a muntilor streasina, de a apelor mandrie, stand in umbra brazilor, el s-a pastrat purificat si desi orb de cei ce-au vrut orbit sa-l faca, chiar de neamuri, de printre ai lui, ce nu-i sunt neamuri el este astazi mandru si biruitor.
Nu va lasati pacaliti de ceea ce e material, crezand ca sunteti cotropiti prin acest aspect ce se doreste. Voi cotropiti nicicand nu puteti fi, pt ca Spiritul strabun si al Lupului Alb, pe care il reprezentati, mai viu la viata se trezeste. Cand dati deoparte valorile de zi cu zi, voi descoperiti adancul. Tainica maretie este acolo in adancuri.
Acest roman se inalta acum, privindu-si mandru muntii si zamislind din a lui interior, o prea frumoasa iubire catre cei de-alaturi. Frumosi sunteti si mandri in chip si-n mare intelepciune, caci voi, traind aici de mult de mult, de mult, ati sustinut prin a voastra iubire, acest pamant de inceput, ce acum isi are glasuire.
Frumoasa Terra se trezeste si mandra ea se-mpodobeste. Cu al ei roman pornind apoi s-arate celor din nevoi, cum sa-si urmeze avantul. Pamatul astfel o porneste si un nou inceput el ne graieste si-mpreuna cu avant pornim sa cream acest Nou Pamant.
Zamolxes

Niciun comentariu: