duminică, 21 noiembrie 2010

Zamolxe - Bucuria regasirii!

- Energia voastra s-a intensificat. Aceasta cuprinde acum spatii largi, infinite si adoratia voastra catre Mama Terra, da roade. Astfel ca acum, in centrii vostri energetici, curg lumini binefacatoare, tezaure energetice ce se suprapun cu Mama Pamant. Marea Mama, Divinul femiminin se re-creaza, se fiinteaza prin voi insiva. Durerea ei s-a mai diminuat. Infratirea ei cu toti copii se face simtita. Lacrimile ei devin lacrimi de usurare si refacerea se face vizibil. O mama ca orice mama, traieste cu copii ei ajutandu-i sa invete, ajutandu-i sa inteleaga, sa creasca imputerniciti si liberi in hotararile lor. Aceasta mama vine acum la randu-i, sa multumeasca celor ce s-au imputernicit, ce si-au luat viata in propriile maini, care participa acum la ajutorul tuturor si care o ajuta. Astfel ca acum, intre mama si copii, se restabilesc raporturi de ajutor reciproc de pretuire si iubire fara seaman.
S-a inteles acum rolul maretei Omeniri in evolutia intregului. Ca parte principala din intreg, voi oamenii, sunteti cei ce aduceti schimbarile pe planeta pe care incepeti sa o simtiti si sa o pretuiti. Efortul vostru al tuturor, schimba emotiile Terrei, in emotii de avant si bucurie. Fiecare si ea si voi ca parte din Intreg, va restabiliti echilibrul, va restabiliti lumina, manifestandu-va vindecarea. Aceasta manifestare spre vindecare, este de fapt o aliniere catre maretul Spirit al Universului catre care voi acum va aliniati, contopindu-va cu tot sistemul planetar, cu Intregul.Voi, dragii mei, traiti-va bucuria regasirii, bucuria ce se manifesta intre copii si parintii divini, bucurie care va va ajuta sa intelegeti, sa va manifestati in propriile familii biologice, precum si fata de familiile divine. Scara la care voi manifestati aceasta bucurie, este de fapt in acelasi timp, scara macrocosmica vis-a-vis de Parintii Divini, vis-a-vis de Marele Spirit. Raportati-va mereu familia biologica la familia divina, Mama-Tata Dumnezeu, ca sa va integrati tot mai mult in acest circuit cosmic cu care voi sunteti profund conectati.
Eu Zamolxe, fac parte din aceasta mareata configuratie cosmica si voi cand va raportati la mine, va ridicati la nivelul cosmosului. Nu mai sunt cel ce am venit odata pe Pamant, pasind asa cum pasiti voi. Am revenit la acest intreg, ceea ce urmeaza sa faceti si voi acum. Si o faceti, prin aceasta raportare a energiilor voastre la marele cosmos. Extindeti-va aripile dragii mei copii si lasati zborul sa revina cursul firesc al vietii voastre.
Va imbratisez cu mare drag, Zamolxe.

Niciun comentariu: