miercuri, 1 septembrie 2010

Zamolxe - prieteni noi, pasi noi

Intalnirea voastra s-a produs si mult drag aduc inimii mele intrunirile dintre voi. Voi, dragi copii sunteti acum chemati in lumea noastra, a zeilor, ca ceea ce este aici pregatit pt voi, sa primiti ca dar din acest elixir de care aveti nevoie si care in acelasi timp reprezinta puternica constiinta a strabunilor vostri.
Pelegrinarile voastre pe la locurile sacre, isi au rostul lor. Fiecare dintre voi, acolo unde a ajuns, a atins pt a-si lua din proaspata sa maretie ce de mult ati asezat-o. Aceste energii sunt pt voi energii calauzitoare deasemenea, ca sa va amintiti sa reveniti in locurile unde alte dati ati fost, unde ati lucrat si unde voi ati pus acele simboluri. Chiar daca acum nu le prindeti sensul, lasati-le sa lucreze. Fiecare simbol, fiecare piatra, fiecare desen asupra caruia ochii vostri s-au oprit, este aidoma unui cifru care actioneaza asupra voastra. De pe aceste pelegrinari prin tara, prin locurile care v-au atras si care va vor mai atrage, dau glas a ceea ce in vibratia voastra se deschide. Prin ele sa atingeti o vibratie inalta ce va ajuta sa va deschideti.Drgaii mei copii, aceasta intalnire isi are rostul sau, ca toate celelalte. Langa voi acum sosesc, alti doi copii ai mei, cu simbolurile lor pe frunte, cu inimile deschise, cu tot ceea ce au primit pe fagasul muntilor.Aceasta intrunire este reprezentativa, caci voi adunati acum energii ce au a fi aduse impreuna.Veti forma un manunchi anume, energetic, care deschide astfel, o intreaga poarta energetica prin care alte energii patrund in dulcea noastra tara romanesca. Fiti deschisi la tot ceea ce vina langa voi. Fiti deschisi sa primiti orice informatie ce ajunge pt ca ea este un catalizator, un magnet ce atrage alte si alte informatii.Acum, aici, noi formam aidoma unei palnii, o forma sacra, geometrica, ce este aidoma unui stadion inconjurat de munti. Imaginati-va ca muntii sunt aceasta forma de palnie deschisa. O parte spre Cosmos, o parte spre centrul Pamantului. Noi toti suntem acum in mijlocul acestei palnii. Se creaza astfel, un canal, un vortex, sau o comunicare puternica intre tot ce reprezinta acest Univers. Sunteti in mijlocul procesului, cum s-ar spune si prin voi trec toate aceste energii. Voi sunteti cei care veti permite la un moment dat, acestor energii sa treaca prin voi, la a voastra vointa divina. Veti selecta intr-un fel, nu numai energiile, ci si entitatile ce vor sosi pe Pamant.Eu sunt acum langa voi, ca sa indrum acest proces si voi sa va obisnuiti cu acest fel de lucrare care este spre binele tarii voastre si spre binele planetei. Sunteti indreptatiti prin ceea ce v-ati conferit voua insiva de-a lungul mileniilor, sa deschideti aceste porti. Sunt portile noilor energii. Sunt portalurile care reprezinta trecerea dintr-o energie veche intr-o energie noua.Toate acestea voi le cunoasteti si le aranjati in propriile voastre corpuri. Fiecare dintre voi reprezinta un portal, fiecare reprezinta deasemeni, un tezaur. Toate acestea, vi le-ati insusit de-a lungul miilor de ani si ati venit aici ca adevarati stalpi ai Noii Lumini, ce ghidati Noua Energie si spre o noua constiinta.
Tot ce se intampla legat de voi,este de o importanta covarsitoare, caci faceti deschiderea Noii Lumi. Multi participa la aceasta deschidere in diferite locuri unde ei sunt. Acum, aici, in acest moment, noi facem una din aceste deschideri, care reprezinta deschiderea inimilor, deschiderea Unimii. Aceasta deschidere va ofera oportunitatea de a readuce in prin plan, tot ceea ce inseamna tezaurul stramosesc, ce se afla in foarte multi dintre voi. Voi veti reusi aceasta deschidere si apoi relansarea sa catre lume. Veti fi pregatiti pt acesti pasi, veti fi ghidati si veti fi sustinuti in tot ceea ce din voi porneste cu iubire catre iubire.
Va imbratisez si va multumesc ca dorintele intime ale voastre, au reusit sa adune acest grup care v-ati intalnit acum, pt binele suprem al omenirii.
Zamolxe

Niciun comentariu: