marți, 22 septembrie 2009

Lord Ra, Toth, Akhenaton - Initiere in Piramida Astrala

"Namaste. V-am chemat si v-ati adunat energiile voastre, ca frati ai mei. Va invit sa mergeti impreuna cu mine in conul vortex al Marii Piramide din Egipt. Suntem acum in acest vortex si urcati impreuna cu mine in Piramida Energetica, corespondentul Piramidei Celeste pe Pamant.
Prin vortex patrundem in aceasta piramida/energie cristalina. Sunteti toti in jurul meu. Energia mea va imbratiseaza. In aceasta piramida, vom trece prin cateva incaperi/spatii eterice, in care corpurile voastre energetice vor simti cateva transformari. (Patrundem in primul spatiu) Aici am sa va rog sa dezbracati o asa zisa haina de pe voi, energetica. Entitatile de lumina de aici o vor prelua si voi primiti acum o alta lumina ce va purifica corpurile. (pauza)
Continuam si mergem in urmatorul spatiu/camera, unde entitati, ca roiuri de lumina, va vor atinge, curatand si mai mult campurile voastre (e mai subtil fata de primul)
Continuam sa urcam si patrundem intr-un spatiu din inima acestei piramide. (campurile noastre sunt mai subtile) Aici sunt valori energetice si voi oferi fiecaruia dintre voi, un dar de lumina energetic. De fapt, acest dar va pleca singur catre voi, in functie de culorile voastre. Apropiati-va de acest sarcofag si permiteti ca din multitudinea de daruri, ceea ce va este necesar, sa se apropie de voi.
(Sunt coduri ale cunoasterii, coduri ce activeaza ADN-ul, pentru a se dezvalui ce este in noi)
Lasati-va ghidati si fiecare va fi atras catre un spatiu al acestei piramide, sau veti calatori pe vortexul ei, sau puteti deveni insasi piramida. Ramaneti aici si va incarcati cat doriti." (pauza)
Toth ne priveste pe fiecare. Ne spune ca este multumit. Face ajustari energetice. Este pe vortex, in centrul cercului format de noi. Acest vortex se mareste si ne cuprinde pe toti.
Deasupra noastra sunt acei maestri care au participat la ridicarea Piramidei Nordice. Ne saluta.
Toth se opreste in fata noastra si ne vorbeste:
"Acest salut ce ti-l ofer, este salutul Soarelui. Este un salut primordial al Luminii, ca tu sa-ti aduci aminte de lumina ta. Acest salut al meu, este de fapt o lumina ce o trimit in centrul tau ajna. Lumina pleaca din centrul meu catre tine si patrunde. Lumina se incadreaza in aceasta orbita/canal pentru a ajunge in centrul tau energetic. Aici va lumina in interiorul craniului tau. Va activa, ca de aici Lumina, prin reflexie, va pleca catre ceilalti centri energetici. Eu creez acum in aceasta lumina care deja lucreaza, o retea ce aprinde reteaua ta interioara.
Eu sunt dinaintea ta (spuneti-va numele), ca lumina ce o eman, sa iti activeze propria ta retea. Ceea ce se face acum, aici, sub inalta asistenta a tuturor Lorzilor de lumina, a tuturorl entitatilor de lumina, este Initierea, in acest salas al Luminii pure, este Initierea Luminii Solare a Fratiei Albe, initiere ce voi ati avut-o la corespondentul de piramida intr-o alta viata. Acum primiti aceasta initiere in aceasta piramida, pe un alt nivel de constiinta. Intensific acum lumina mea, ca voi sa primiti atat cat puteti la acest moment si pentru a va fi benefic. Corpul meu este un incarcator, este o baterie solara ce va incarca la acest moment.
Acum catre voi, o puternica raza de lumina, prin mine si prin aceasta piramida din Centrul Galactic, este revarsata in propria voastra lumina si voi sa va percepeti puternic lumina ce voi sunteti. Lumina ce pleaca din ochiul meu al treilea, este o lumina far ce va straluci pe fruntile voastre, caci voi, cei ce ati participat la constructia Piramidei Celeste, primiti acum aceasta Initiere care vi se cuvine.
Voi v-ati adunat, v-ati intalnit si v-ati recunoascut. Pecetea luminii voastre se face cunoscuta, iar marea lumina raspunde vibartiei voastre, daruindu-se voua. Un alt oaspete sosit pentru a va darui si a va confirma, este cel care v-a sustinut in vietile voastre, Akhenaton."
Acesta inainteaza catre noi. Frumoasa sa lumina, se asterne imbratisandu-ne si iubindu-ne. El aduce lumina Marelui Disc Solar, lumina ce noi am adus-o cand am venit pe planeta, lumina ce am pastrat-o, protejat-o si ascuns-o adanc in inimile noatre. Lumina ce din vremi in vremi, am aratat-o am ascuns-o in munti, iar in final, in propriile noastre corpuri. Discul sau luminos, (lumina sa interioara), isi emana puternicele raze, ca ceea ce este in noi sa fie mai puternic activat si acest corp sa se poata deschide mai mult, ca acest corp sa-si arate comorile.
Discurile noastre de lumina, incep sa straluceasca, iesind din celule, din ADN, radiind catre discul sau si conectandu-se. Are loc un intens schimb de lumina solariana, cand puternicele noastre raze interioare prind viata, recunoscand lumina si si iubirea ce suntem toti, impreuna. Lumina se revarsa ca una si iata cum ceea ce Akenathon a propovaduit atunci, in vremea sa, se infaptuieste acum, aici, in acest tinut unde lumina este recunoscuta si repusa in toate drepturile sale. Aici in aceasta Piramida Astrala, lumina va putea fi amplificata la puritatea si iubirea neconditionata, caci acum, toti din piramida, radiem lumina catre cealalta piramida, cea de pe Pamant. Ei, impreuna cu noi, maestri si discipoli, maestrii si maestrii de acum, intr-o puternica si frumoasa deschidere a inimii, conlucrand ca in alte dati, asternem aceasta energie pe care o trimitem prin vortex, catre piramida terestra.
Marii lorzi ai luminii sunt aici, langa noi. Familia Ra, familia noastra, a poposit aici in aceasta piramida. Luminile se astern, se unifica si marele Disc Solar ce-l formam, aprinde piramida terestra. Energia curge prin vortex, prin toate canalele energetice ale piramidei. Pamantul se zguduie, dar este o vibratie a iubirii. Pamantul primeste. Acest izvor de viata, este calauzit catre toti centri energetici ai Pamantului.
"Lucrarea voastra este mareata. Voi, prin lumina finalizati o epoca si ati inceput o epoca noua. Prin voi, lumina isi intensifica puterea, se extinde in Univers. Noi am sosit pentru acest dar, ca voi sa fiti mai mult imputerniciti in ceea ce voi faceti. Suntem familiile voastre si va sustinem ca ceea ce este adanc in memoria celulelor pentru a se indeplini, sa indepliniti asa cum simtiti voi, asa cum este lasat in voi prin Programul Divin."

Niciun comentariu: