joi, 24 septembrie 2009

Lord Ra - Initiere Solara

Namaste Namaste
Lumina mea, lumina a tot ceea ce cuprinde, eu o aduc acum, in centrul fiintei voastre, ca Marele Templul Solar din inima voastra, sa fie activat si sa se deschida pentru a trai aceasta iubire, aceasta lumina, aceasta energie, ce din templul inimilor noastre, o ghidam catre voi. Este lumina Marelui Disc Solar Galactic, ce va impresoara, ce va umple universul interior, activand acel punct numit de noi templu, ca sa puteti emana si straluci la o intensitate sporita.
Aceasta initiere ce vi se face acum, voi fiind in propriul vostru templu de lumina, templu cristic, s-a putut face prin vointa Creatorului, ca voi sa sustineti lumina sa intr-o deplina maretie si suveranitate. Acest moment unic, a putut fi acum facut, prin vibratia si constiinta la care voi ati ajuns. Nu este nimic nou aceasta initiere, Este noua pentru voi, care sunteti in corpuri umane. Aceasta initiere se facea in alte dati, cand nu erati in trup uman, erati in corp celest si erati invitati in prea maretul Templu al Soarelui, unde primeati initierea. Prin ridicarea constiintei si a vibratiei, voi puteti primi acum aceasta initiere in acest trup uman, pentru ca se doreste ca prin acest trup, voi sa emanati aceasta lumina.
Prea bunul Creator a hotarat acest moment si el simte ca infloreste prin trupurile voastre si va acorda aceasta libertate de exprimare mai intensa a iubirii si a luminii sale, caci el doreste sa fie recunoscut de cat mai multi semeni, frati si ingeri ai vostri ce traiesc acum pe Pamant, ca lumina voastra sa ii ajute sa-si recunoasca Divinitatea si pe Tatal Creator.
Intensificam acum aceasta lumina, caci pe masura ce noi am vorbit, templurile inimilor voastre s-au deschis. Din acest templu, aceasta lumina ce este intrata si deschide lumina templului, incepe sa se extinda in corpurile voastre, curgand aidoma unui fluviu ce inunda si hraneste tot ceea ce voi ati simtit in alte dati, ca dor ce nu a fost si nu a putut fi umplut sau vindecat. Este vorba de aspectul Divin din interiorul vostru, ce acum isi primeste acea lumina dupa care a tanjit.
Noi toti cei care suntem aici, Toth, Adamus, Arhangheli de Lumina, entitati cosmice, eu Lord Ra, sustinem aceasta implementare in templul vostru, ca voi in decurs de cateva zile sa deveniti capabili sa integrati aceasta lumina si activarea templului sa se realizeze pana la final. Vom fi in preajma voastra in urmatoarele trei zile, in timpul vostru, timp in care acest fluviu de lumina, directionat din inimile noastre, va curge continuu catre voi.
Aceste zile constituie un moment pentru voi, de umplere si am dori sa-l faceti intr-o frumoasa bucurie, intr-o frumoasa armonie, in mijlocul prietenilor, in mijlocul familiei voastre dragi, in mijlocul naturii, caci ceea ce se implementeaza in voi, straluceste si catre ceilalti.
Acest miez de lumina ce renaste acum in voi, este insasi miezul Luminii Galactice. Acest dar, care prin tot ceea ce sunteti, il primiti pentru ca-l meritati, acest dar isi va capata si mai mult valoarea cand voi il veti impartasi, cand il veti darui, si-l veti arata.
Lumina ce o purtati, este o lumina ce poate sa curga spre exterior. Nu mai sunt piedicile de altadata; piedici pe care ati reusit sa le depasiti. Aceasta lumina isi gaseste acum curgerea pe Pamant. Manifestand-o, lasand-o sa curga spre exterior, va intregeste puterea de Creator. Dat fiind iubirea pura ce voi o primiti in acelasi timp, creatia voastra va fi numai in aceasta vibratie. Noi deja va vedem de aici cum va recapatati stralucirea.
Este suficient sa va plimbati, este suficient sa zambiti, sau sa sarutati obrazul fiintei dragi de langa voi. Faceti acest lucru cat mai des. Este modul cel mai simplu si mai frumos de a impartasi. Lasati ochii sa va straluceasca si inima sa iubeasca. Totul va deveni foarte simplu, foarte usor, dar de o lumina, de o stralucire si de o iubire de mii si mii de ori mai puternica.
Deci, dragii nostri sori de pe Pamant, primiti acest flux de lumina pentru urmatoarele trei zile si straluciti cu toata increderea. Noi de aici va secondam si suntem extrem de aproape, caci suntem in acelasi timp in ceea ce se cheama Inima Unica. Vom veni in visele voastre. Ne veti vedea stralucind in raza de soare, in luminile care se reflecta in geamuri, in oglizi, in luciul apelor. Vom fi in fiecare ciob de sticla in care se reflecta lumina. Vom fi in zambetele prietenilor dragi. Vom fi peste tot, cu voi si langa voi, ca sa va aducem aminte de propria voastra stralucire.
Permiteti-ne sa va imbratisam in aceasta lumina, dorindu-va iubire, lumina, pace, armonie. Namaste Namaste
Noi toti de dincoace de voal, Echipa voastra, colaboratorii vostri. Va multumim

Niciun comentariu: