miercuri, 6 februarie 2019

Iluminarea


Si asa este. Venim in aceste timpuri imemorabile, sa aducem la cunostinta efectul radiantei voastre. Este un efect echivalent a 1000 de ani terestrii, echivalentul unei manifestari glorioase a spiritului ce exista pe Pamant. Exista acum o existenta constienta plina de valoare de sine a fiintei umane. Aceasta constienta atrage din spatiile vecine, din spatii departate de Pamant, comoara voastra multidimensionala, divinul care esti, Eu Sunt-ul fiecaruia.
Aceasta Prezenta a creat aglomerari in jurul Pamantului cat si pe planeta, aglomerari de fiinte care va privesc. Ele vad ca in fiecare trup, lumina, flacara ce s-a aprins este mare, stralucitoare si a schimbat aspectele dominante duale, facand loc iubirii, compasiunii, calmului, unei manifestari fizice a fiintei umane total diferit de pana acum.
Rolurile vechi continua sa se schimbe precum  multi dintre voi observati si constientizati ca v-ati schimbat multe din atitudinile vechi, conceptele vechi si ati preluat noul. Uneori sunteti uimiti de ceea ce vorbiti, de ceea ce transmiteti si de atitudinea de acceptare si de indulgenta fata de tot ce este in jurul vostru.
Flacara mare la general vorbind, care s-a aprins acum pe Pamant si desigur interioara,in voi, straluceste de vibreaza diferit insasi campul Pamantului, dar si spatiile invecinate cu Pamantul. Aceasta noua vibratie atrage atentia, este magnetica, este provocatoare pt toate fiintele si desigur transformatoare.
Capacitatea Flacarii Divinitatii voastre este infinita. Ea transforma mai intai vehiculul (corpul) dizolvand in interior vechile frecvente de vibratie joasa, duala ce distrugeau corpul, exista o mare ”forfota” ce nu il alimenta benefic. Pe masura ce elibereaza aceste haine vechi, acest vehicul este transformat, imbunatatit si revigorat. Actiunea flacarii continua sa se extinda in materia fizica din jurul corpului in imediata sa realitate, familia si serviciul. Cel ce o poarta, uneori poate nu-si da seama de actiunile eliberatoare si constructive ale Flacarii Divine Interioare. Asa cum am spus, capacitatea ei este nelimitata, precum si aria de manifestare este la fel de nelimitata.
A te schimba pe tine este firesc dar si la fel de firesc este ca ea iti schimba realitatea inconjuratoare, din aceasta facand parte desigur famila, serviciul, prietenii si tot mediul ambiant, planetar.  Aceasta radianta ce continua sa se expandeze, a voastra, va declansa multe alte jocuri necesare schimbarii si va atrage din marele spatiu parti din voi, energii noi, precum si alte fiinte ce va admira, invata de la voi, iau exemplu de la schimbarile pe care le faceti. Dintr-un anume punct de vedere exista o mare forfota pe Pamant. Poate nu va regasiti deplin in voi dat fiind ca schimbarile continua.
Energiile voastre se misca atat de mult incat creaza stari de confuzie, de instabilitate, dar si stari  de mare multumire, echilibru si iubire total neconditionate. Se poate spune ca lumea se schimba. Fiecare dintre voi, cand ati acceptat propria schimbare, realizati o schimbare la nivel de intreg.
Fiti mandri si bucurosi pt ca ati intrat in starea de iluminare a voastra si ati acceptat sa fiti printre primii care o realizati. Spatiul Pamantului, acum a devenit intr-un fel ”mic”, prin aglomerarea celor ce s-au nascut pe Pamant pt a-si experimenta iluminarea, dar si spatiile vecine sunt aglomerate caci fiintele de aici urmaresc cu foarte mare interes procesul prin care va iluminati.
Constientizati si bucurati-va de transformarile prin care treceti. Ele continua. La fiecare,  sunt intr-un mod personal, intim si radiant.
Nu ramaneti blocati in starile de deceptie, de tristete sau de neputinta pt ca ele sunt trecatoare, sunt aspecte energetice ale voastre ce in acel moment parasesc corpul. Respirati si ajutati acel aspect energetic al vostru sa va paraseasca. Nu sunteti bolnavi, eliberati energii vechi, depresive, melancolice, dureroase. Nu sunteti bolnavi.
Sunt energii care pleaca din corp si le simtiti ca atare. Lasati-le sa plece. Nu va mai ajuta. Ce sunteti voi, reali, doreste sa scape de aceste aspecte pt a se manifesta: fiinta mareata echilibrata, creatoare. Hainele vechi o incurca si va ajuta corpul sa le eliberati. Nu va identificati cu ceea ce simtiti ca tristete, frica, mila; sunt hainele vechi care pleaca. Nu mai incapeti in ele. Nu sunteti bolnavi.
 Partea voastra cristica este pura, are claritate, are adevarul sau si, foarte important, sa stiti, nu negociaza cu vechiul uman pt a mai pastra vreo haina veche. Ea nu incape in haina veche.
Aceasta puritate straluceste deja in planul Pamantului. Cei din spatiul cosmic sunt uluiti. Cei ce pot, prind un loc sa treaca prin canalul nasterii si sa vina pe Pamant cu orice pret.  Indiferent in ce familie, doar sa fie aici, in aceste vremuri imemorabile.
Aveti intaietate. Ati venit, ati strabatut planuri dense pt a experimenta iluminarea intr-un corp fizic prin trezirea divinitatii voastre. Aveti intaietate. Voi ati ales aceasta. Poate nu va amintiti, dar alegerea ati facut-o constient, inainte de a veni pe Pamant. Ceea ce se intampla acum, nu a mai trait planeta niciodata.
Este un eveniment de mare anvergura transformatoare, benefica, atat pt planeta cat si pt multe alte fiinte angelice sau alte spatii cosmice. Anvergura poate fi coplesitoare sau poate fi neinteleasa pt ca sunteti in interiorul ei. Cea care va da de gol, cea pe care unii nu si-o constientizeaza, este Flacara Interioara Cristica a carei stralucire razbate, trece dincolo de densitatea corpului pt ca ea  se expandeaza.
Luati un moment pt a va simti, pt a va asculta, pt a va vorbi. Luati un moment sa va multumiti pt ceea ce sunteti si pt ceea ce ati acceptat sa deveniti.
 Sunteti fiintele marete indestructibile, infinite care ati acceptat sa faceti jocul unui „mic uman” Ati acceptat sa trageti un val si sa uitati cine sunteti, ca sa experimentati dualitatea cu cele mai de jos vibratii ale sale. Acum e momentul sa faceti drumul invers, spre reala voastra maretie, capacitate de creator si de iubire neconditionata care exista in voi toti.
Sunteti minunati, sunteti fiinte foarte bune si extrem de iubitoare. Aveti idei si va place sa creati in fiecare moment. Dati jos fatada si simtiti adevaratul „ voi”....veti gasi acolo frumusete, duiosie si foarte, foarte multa iubire. Nu le mai tineti ascunse, respirati si lasati-le sa va improspateze chipul. Sunteti atat de frumosi! Eu stiu aceasta, este un adevar.

Va imbratisez cu mult drag pe adevaratii VOI.Treceti prin momente intense, stiu ca sunteti curajosi si ca ati ales sa mergeti mai departe.

Sunt alaturi de voi ca si consilier in cazul unui blocaj in frica,neincredere, invinovatire, victima si alte aspecte neplacute.Se pot rezolva.
Detalii la tf 0744 676 992



Niciun comentariu: