sâmbătă, 23 februarie 2019

Despre tine este vorba




In acest acum sunt cu sinele meu:
-Este o mareata si grandioasa victorie a prezentei divinitatii aici pe Pamant. Trezirea acesteia in mii de suflete, face posibila o schimbare uriasa in structurile umanitatii si ale planetei. Prezenta divinitatii in spatiul omului face posibila destructurari uriase ale unor instrumente vechi, a constiintei dualitatii. Schimbarile sunt uriase dar si potentialele devin uriase.
Aclimatizarea noii fiinte intr-un corp fizic este o evolutie fantastica pt intregul univers. Noua fiinta uman-divina, noua fiinta constienta de divinitatea ei va trai altfel decat pana acum, va crea altfel si se va manifesta diferit. Acest inceput este nou si pt uman si pt divin, insa noua fiinta ca un intreg, va fi o bucurie a manifestarii unei constiinte inalte pe Pamant. Este de fapt Noua Era.
Acest inceput de an, aduce ce n-a mai adus pana acum ca energii si potentiale pe care omenirea sa si le poata insusi. Fiecare dintre voi devine un creator prin gandurile si simtamintele sale, precum si printr-o atitudine eliberata de legile vechi ale unor institutii vechi duale ce folosesc controlul si forta.
Eliberarea din aceste chingi va crea chipuri luminoase, fiinte iubitoare si corpuri sanatoase. Mintea obosita de intelectualizarea ei, va face loc sentimentelor de compasiune, de iubire, rabdare, intelegere fata de tot ce este in jur. Noua fiinta care deveniti, este tanara, vesela, si inteleapta.
Acest an presupune in continuare multe schimbari, o bogatie de evenimente, dorinta de a tine pasul cu ele, caci in multi apare acest sentiment de a face altceva decat evenimentele repetitive zi de zi, an de an. In foarte multi va fi o transformare uriasa, atat de uriasa incat cei din jur aproape ca nu-i va mai recunoaste.
Dupa cum am spus, potentialele ce se afla in jurul vostru sunt uriase. Depinde de voi sa le aduceti in viata voastra, sa le permiteti. Nu e vorba de minuni. E vorba de schimbare puternica la nivel celular, o schimbare fireasca, pt ca oamenii doresc sa evolueze. Evolutia face parte din constiinta umanitatii si voi oamenii v-ati saturat de acelasi mod de viata vechi, uzat, repetitiv. V-ati saturat de boli, de dureri, de saracie si de multe alte limitari.
 E cazul unei schimbari. Permiteti-va sa o puneti in aplicare in viata voastra.
 Nu ramaneti blocati in dorinta sau intr-un vis frumos al unui viitor nedefinit.
 Acum e momentul.
Si asa este.

Niciun comentariu: