marți, 22 ianuarie 2019

Vin in intampinare



Tot timpul, ca oameni, ne confruntam cu emotiile, cu gandurile si, de multe ori ne simtim dominati si coplesiti de acestea. Le-am simtit puterea cu care ma aruncau dintr-o parte in alta, asemenea unei corabii pe timp de furtuna. Parea ca ochiul dragonului ma va inghiti in fiecare clipa.
Azi traiesc o viata de vis, plina, echilibrata, in bucurie.
Ce am descoperit a fost ca in interiorul meu exista capacitatea de a depasi aceste emotii si de a pasi in spatii ale iubirii si ale bucuriei. Vibratia de iubire la care ajungi aduce spre tine tot ce iti este potrivit. Iubirea este bagheta magica care te schimba si iti schimba viata.
Am ales sa indrum, pe cei ce aleg sa mi se adreseze si care  rezoneaza cu ce transmit, folosindu-mi propria experienta.

A ne ingriji corpul
Este foarte important sa ne ingrijim atat corpul fizic; insa si sufletul. O stare interioara neplacuta, o emotie, o durere fizica este un strigat al sufletului ca l-am uitat. Este o atitudine de bun simt si onorare pt tine sa  acorzi cateva clipe propriilor ganduri, emotii si sa intelegi ce nevoi au corpul si sufletul. Acestia iti vorbesc pe limbajul lor, al durerii, al fricii, al plansului… sau al bucuriei, al multumirii de sine.
Ai posibilitatea sa-i linistesti, sa-i mangai, sa-i vindeci.

A accepta
Acceptarea este un instrument foarte puternic ce linisteste haosul interior. Te pune imediat pe linia de plutire.

Neimplicarea emotionala
Atitudinea ta fata de Frica, Vinovatie, Neiertare si alte emotii puternice, iti destabilizeaza fizicul si psihicul. A le intelege si a le depasi, te va ajuta sa te simti sanatos si echilibrat

Echilibrul dintre masculinul si femininul interior
Cei doi nu sunt echilibrati pentru ca suntem in dualitate si ei fac jocul puterii si al dominarii.

Compasiunea
Este un alt instrument extrem de puternic care te tine departe de mila si victimizare si te ajuta sa onorezi toate experientele
A pasi in abundenta ta
Fiecare fiinta s-a nascut abundenta prin nasterea sa divina. Depasim acum experienta de lipsa sau doar suficient.

Calatoria spre Podul de Flori si o noua intelegere despre moarte. Aceasta este o tranzitie si o putem face sa fie usoara si in onorare.

Activarea simturilor si a trai ca o fiinta interdimensionala ce esti de drept.

A te aprecia si a te iubi

Integrarea cu Spiritul, cu Eu Sunt  Traim  vremuri de mari oportunitati, cand Spiritul se trezeste in celula noastra si participa activ la Viata.

A fi in propria ta Ascensiune

         Sunt cateva noi  intelegeri  ce realizeaza  o schimbare majora in interiorul tau si te deschide spre o noua perspectiva asupra Vietii.
Traiesti echilibrat si multumit si asa cum am spus, totul vine catre tine potrivit, pentru ca insasi divinitatea ta doreste sa ai o viata usoara si abundenta.

Tot ce exista  in viata voastra este acolo cu un scop, va ajuta si va serveste. Fiti blanzi cu voi si intelegeti ca tot ce traiti este propria voastra creatie. Daca va place ce ati creat, mentineti iar daca nu va place, schimbati:  VOI SUNTETI  CREATORII !

Pentru mai multe detalii putem comunica telefonic.

 Va imbratisez cu drag.
Raspund cu bucurie la nr tf  : 0744  676  992

Niciun comentariu: