sâmbătă, 13 octombrie 2018

Bucurie impartasita


Patrund in interiorul meu, unde o lumina ma intampina. Este divinitatea mea. Simt ca doreste sa inteleg ceva.
Ma ia de mana, ma imbratiseaza, ma ajuta sa ma unduiesc cu frecventa ei. Este pe o frecventa a iubirii si a compasiunii. Vibreaza pe o anumita tonalitate ca sa inteleg, sa-mi permit sa exist in aceasta frecventa a ei, a iubirii, a compasiunii, a intelegerii si intelepciunii fata de toti oamenii si de toate situatiile create de ei.
Asa cum stau metaforic vorbind, in bratele ei, traiesc ca si ea, simplitatea si modul usor de a privi evenimentele create de oameni. Aici, in bratele ei, ma simt protejata, la distanta de evenimentele create de oameni si transmise prin mas-media. Sunt la o mare distanta de toate acestea, desi sunt in mijlocul lor.
Aici, in bratele ei, ma simt iubita ingrijita si pretuita. Exact asa cum sunt. Simt ca se ofera ca un suport de incredere. Ma simt ca si copilul ce rade fericit in puternice brate protectoare.
Tot ce am descris, devine o noua stare de constiinta. Este o puternica constientizare si o traire extrem de profunda care duce la alta integrare a lui Tot Cea ce Sunt. Te simti intreg, complet, fara dorinte, fara necesitati.
Sunt copilul iubit, adorat, care primeste totul. In acelasi timp esti intr-o profunda comuniune cu tot ceea ce este in jur si traiesti/exprimi aceasta bucurie. Nimic nu mai conteaza si nimic nu mai are importanta pe care vechea frecventa de dualitate ti-o oferea. Este importanta clipa, bucuria si trairea creatoare a fiecarui moment. Esti noua fiinta intr-o manifestare/exprimare, dar care are in esenta, iubirea.
Respir aceasta existenta a iubirii si o impartasesc cu voi

Niciun comentariu: