luni, 15 octombrie 2018

Aprofundarea simturilor



Suntem intruchiparea misiunii, a hotararii sufletului nostru. Alegerile se fac acum constient dupa sufletul, simtirea si constiinta actuala. Suntem toate acestea la un loc si desigur mult mai mult afland aceasta si simtind pe masura ce simturile se activeaza si putem percepe spatiile noastre multidimensionale. Este o continua expandare in Fiinta care suntem, prin intermediul acestor simturi ce ne scot din limitarile vietii cotidiene si accesam completa noastra Fiinta. Simturile sunt multe pe langa cele fizice cunoscute si a sosit momentul sa fie intelese si constientizate.
Ceea ce vedem la noi cu ochii fizici, este doar corpul fizic, o parte din intregul care suntem. Constientizand existenta multiplelor simturi, intelegem si simtim restul din completa noastra Fiinta.
Putem patrunde in aceste alte simturi prin cele pe care le avem: auz, vaz, miros, gust, tactil in profunzimea acelei parti din noi pe care nu o vedem, dar care exista.
Suntem Fiinte marete cu multiple insusiri si capacitati, care am tras peste noi un val al uitarii in scopul unor experiente duale, limitate dar absolut necesare. Acum a sosit momentul ridicarii acestui val si a intelege ca experientele duale pt multi s-au terminat, ele ramanand un tezaur de intelepciune pe care il vom folosi.
Cei ce si-au terminat experienta dualitatii, a sosit momentul indepartarii valului si patrunderea in celelalte simturi pt a ne aminti de adevarata Fiinta, de adevaratele noastre capacitati.
Eu Sunt cel ce Sunt.

Niciun comentariu: