joi, 3 mai 2018

Tu



Tot ce traiesti in acest Prezent este foarte important atat pentru tine cat si pentru TOTI si TOATE din jurul tau.
Este Prezentul cand devii constient de existenta ta. Traiesti Prezentul intr-un nou mod,constient. Esti constienta de tine ca Fiinta, esti constient de emotiile tale, de gandurile tale. Esti constient de tine cum nu ai mai facut-o pana acum.
Simte aceasta constientizare, ai aceasta capacitate, este ceva firesc acum, sa fii contient/a.
Stiu ca nu ti-a fost usor sa deschizi aceasta poarta catre tine dar acum s-a deschis pentru ca ai  ALES  sa aiba loc TREZIREA.
Stiu prin ce framantari si nopti nedormite treci, stiu intrebarile care navalesc. Te simti ca sub presiunea unui  VAL  ce matura totul si pierzi tot fundamentul creat de tine o viata intreaga. Desi VALUL te cutremura si iti trezeste toate fricile, momentul  in sine este maret, fantastic. Tu cel obisnuit, salti catre infinit, catre ceva ce pare de neatins. Traieste-l intens, respira-l in tine si nu te infricosa.
Sa stii ca esti ajutat. In tine are loc ce stii deja: trezirea CRISTULUI  a HRISTOSULUI.
Permite-ti sa traiesti acest moment. Celebreaza aceasta trezire. Devii urmasul maestrilor anteriori tie : Isus, Budda, Moise, Mohamed si multi altii care au purtat pentru tine aceasta samanta cristica.
Ei au plecat, acum este randul tau sa o cresti si sa o manifesti aici si acum pe Pamant. Acest diamant cristic s-a trezit in celulele tale si nu il poti nega, se manifesta. Nu poti da inapoi si de ce sa dai,  de ce sa il refuzi? Accepta-l. Aceasta  samanta cristica a produs trezirea si ai devenit constient de tine.
Acomodeaza-te cu noua ta stare. Pentru a-ti fi usor, ACCEPTA prin ce treci. Nu esti obisnuit cu acceptarea si totusi ea este singura care te ajuta sa treci prin prapastiile interioare si noptile fara somn. Fa o prietena din ACCEPTARE caci doar ea iti poate nivela calea si aduce pacea in interior.
Tu esti urmasul maestrilor. Tu porti acum CRISTUL trezit. Tu acum pasesti dincolo de dualitate intr-o viata noua, total diferita prin trezirea CRISTULUI. Obisnuieste-te cu aceasta noua constientizare. Esti foarte important.
Manifestarea CRISTULUI in tine este foarte complexa si se extinde pe multe nivele in interiorul tau. Este foarte important sa accepti procesul/transformarea prin care treci. Alege chiar acum sa decurga usor si in gratie si nu il infrana. El oricum se deruleaza. A alege sa fie usor este in favoarea ta. Imbratiseaza-l cu iubire si bucurie.
Fostii maestri au plecat stiind ca TU, cel trezit le vei continua lucrarea, ajutand pe urmatorii care se trezesc la constiinta cristica.
Acum este momentul sa te privesti foarte constient si sa intelegi ce ai devenit: o Fiinta constienta de CRISTUL  tau interior.
 Tu esti important si esti iubit asa cum esti, nu uita aceasta niciodata.


Niciun comentariu: