duminică, 13 mai 2018

Grecia - 2018




“- Bun venit in acest nou spatiu al Greciei. Spatiul te asteapta, te inconjoara, te iubeste. Caldura zonei este imbietoare, parfumata si te intampina. Este o zona primitoare, deschisa catre nou. In acest spatiu intalnesti binecuvantatele energii ale apelor, energiile pamantului, energiile aerului. Este o zona unde vanturile circula, se deplaseaza libere in toate directiile. Curentii marini deasmeni au libertate de miscare. Este o zona sudica, care prin prelungire, te ajuta sa te intalnesti cu multe tari si continente. Observa mai bine unde este situata insula si intelege cata libertate ai in a-ti expanda constiinta.
Nu este necesar sa ai un ochean. Nu este necesar sa o privesti de la inaltime. Este necesara o simpla intelegere a spatiului pe care il vizitezi ca sa intelegi unde sa-ti expandezi iubirea.
Cristul launtric este inflorit, expandat si pregatit pt aceste imbratisari constiente. Tu esti iubire si aceasta iubire o vei revarsa constient catre minunatele tinuturi ale Greciei si deasemeni catre multe alte locuri ce inconjoara Grecia.
Stralucirii tale ii corespunde stralucirea soarelui elen. Si vei atrage aceasta stralucire ce va ajuta la inflorirea echilibrata a acestor zone planetare.”

Si am plecat spre Grecia pentru sase zile ce le-am petrecut pe uscat in insula Lefkadia  si pe mare.

“- In acest loc, Lefkadia, armonizati energiile, va armonizati intre voi. Frumusetea locurilor va ajuta prin incantarea la care ajungeti. Ati spus bun gasit Greciei insulare, ati spus bun gasit oamenilor de aici si intregii naturi. Frumusetea locurilor raspunde propriei voastre frumuseti interioare. Constientizati aceasta. Frumosul este in fiecare loc, obiect, fiinta. Traind constient acest frumos interior, il veti reflecta in afara voastra si desigur veti percepe acest exterior ce a devenit creatia voastra.
In acest Acum, sunteti tot ceea ce sunteti, o manifestare a bucuriei, iubirii, a prezentului. Cat de minunati puteti fi.
…………………………………………………………………………………………………………
Simtiti energiile ce au sosit si v-au inconjurat ca o blanda si suava imbratisare. Au sosit sa va serveasca si sa fie expandate catre toate continentele lumii. Sunteti la paralela Greciei, paralela intalnirii marilor cu oceanele. In lung si latul acesteia, creati si expandati.

Sunteti creatorii momentului.
…………………………………………………………………………………………………………

 Acum se incheie sejurul marin, sejur in care ati ancorat energiile lui Eu Sunt. Marea, locurile sunt pline cu energiile voastre. Va unduiti si in aceasta zi pe undele marii, absorbind si daruind darurile marii. Azi, din adancurile ei vor veni catre voi energii cu alte frecvente, energii ce au plecat din Shambala. Acestea calatoresc din acest centru pt a atinge oamenii ai locurile.
Ghidul tau, Samuel coordoneaza si asista la acest eveniment si va inconjoara cu prezenta sa pt a le primi in conditii optime.
Acest centru al planetei coordoneaza pasnic, compasional activitatea multor fiinte terestre. Simtiti-l si lasati-va imbaiati in energiie sale. Marea favorizeaza aceasta imbaiere.”

Bucuria noastra a ajutat la primirea energiilor dupa care Samuel s-a retras lasand in urma o ploaie calda si un magnific curcubeu ce a unit cerul cu marea. Ce am avut de constientizat si ancorat, se terminase si puteam pleca spre casa.

Niciun comentariu: