joi, 3 mai 2018

Tu - poti sa te vindeci




Ce mai faci draga Tu? Cum te simti dupa constientizarea samantei tale cristice?  Ai imbratisat-o? Permite-i acum sa infloreasca si ofera-i iubirea ta. Iubirea pentru ea, este apa ce o creste.
Te-ai confruntat si identificat cu a  FI  OM  si nu esti  DOAR  OM.
Iata deodata aparitia a ceva nou prin ceea ce se numeste activarea sau trezirea Cristului. Esti deodata “aruncat”, pozitionat in fata a ceva ce ”pare” necunoscut dar nu este.
Cum imbratisezi aceasta noua deschidere si simtire interioara? Cum ti-am mai repetat, prin acceptare. Crezi ca maestrilor le-a fost usor? Si ei au trait ca si tine clipe de frica, de neincredere si neacceptare.
Cu acestea te confrunti si Tu la acest moment. Este trecerea de la ceea ce consideram normal, obisnuit, la neobisnuit.
Ca OM obisnuit, ai acumulat in urma experientelor duale, o bogata incarcatura emotionala. A facut parte din experienta. Fiecare experienta a fost insotita de emotii si ganduri. Experientele te-au ajutat sa capeti discernamant si intelepciune. Incarcatura emotionala si gandurile si-au lasat amprenta si au marcat corpul fizic, l-au traumatizat.
Punctul tau forte acum este sa-ti vindeci traumele. Poti sa o faci. Ai aceasta capacitate. Constiinta Cristica iti ofera capacitatea de a te vindeca. Acceptarea vindeca corpul.  Aceasta constiinta – CRISTUL – aduce in corpul tau echilibrul, pacea si armonia, necesare celulelor tale pentru o buna functionare.
Constiinta Cristica reprezinta echilibrul ce ne-a lipsit cat am experimentat dualitatea. Acum, tu vei putea sa-ti sustii corpul, sa-l ajuti sa se echilibreze, sa se regenereze. Ceea ce parea imposibil, devine posibil.
Tu, cel ce iti accepti constiinta cristica, devii foarte important. Devii un factor de echilibru acolo unde este dezechilibru si prin prezenta ta favorizezi echilibrarea situatiilor, a relatiilor. Favorizezi vindecarea.

Esti foarte important.

In dualitate ai anulat capacitatile de vindecare si echilibrare fara sa iti dai seama. In dualitate, fara sa constientizezi ai folosit gresit simbolul crucii. Crucea cu bratele egale este un simbol foarte, foarte puternic. Iata ce reprezinta acest simbol. Explicatia a fost data de Maestrul Isus cand vorbea discipolilor despre integrarea umanului cu divinul.
Bratul orizontal reprezinta umanul – Omul care isi face experientele sale umane in planul material, dens.
Bratul vertical reprezinta divinul – Spiritul care sustine mereu corpul uman in toate, el fiind etern si in plan non-fizic.
Cele doua brate, umanul si divinul, se intersecteaza intr-un punct, pastrand insa bratele egale.
Crucea cu bratele egale este un simbol sacru, benefic si foarte puternic.
Fara sa iti dai seama, ai anulat totul. Ai creat o cruce cu brate inegale pentru a face loc unui om mort batut in cuie. Acel Om de fapt esti tu.
Cand tu te pui pe o cruce cu brate inegale, ca un Om mort, ai perturbat  adevarul divin. I-ai luat Omului dreptul la viata – cel mai maret DAR, oferit de Creator -, ai perturbat capacitatea ta de vindecare, de viata sanatoasa si plina de bucurie.
Ai adoptat  SUFERINTA.
Omul mort batut in cuie pe cruce este simbolul suferintei, suferinta care iti inchide si blocheaza centrii tai energetici ( chakrele ).
Adevaratul Crist si invataturile maestrilor din toate culturile sunt despre VIATA, BUCURIE, COMPASIUNE, CELEBRARE, CREATIVITATE.
Draga Tu, coboara-te de pe cruce si elibereaza Suferinta din viata ta.
Coboara-te de pe cruce si permite corpului sa fie viu, sa se bucure de viata, sa fie sanatos, echilibrat, sa-si creasa copii frumosi si sanatosi.
Suferinta este o pacoste si nu cred ca este dorinta vreunui parinte sa lase copiilor o astfel de mostenire.
Accepta constiinta Cristica, accepta Viata, iubirea, sanatatea si daruieste-le copiilor tai, invatandu-i sa traiasca in bucurie.
Draga Tu, esti foarte important, tu reprezinti de fapt Viata – constientizeaza aceasta.
Esti iubit asa cum esti, nu uita aceasta niciodata.


Niciun comentariu: