sâmbătă, 5 mai 2018

Tu - creatorul




Capacitatile tale creatoare sunt multiple. Acolo unde tu existi constient, tu creezi.
Este suficient sa fii prezent in acea actiune, situatie si aceasta se transforma.
Capacitatea, puterea ta creatoare este magnifica. Tu, prezent in viata ta, esti aidoma unui magnet urias ce atragi potentiale noi, care schimba complet dualitatea.
Fii permanent constient draga Tu, fii prezent in orice moment si recladeste momentul, il aduci la echilibru ceea ce este echivalent cu o vindecare uriasa.
Nu doar omenirea este bolnava, ci si situatiile create sunt in dezechilibru. Existand constient intr-o situatie de viata, a ta sau colectiva, constiinta curge in aceasta si o va echilibra.
Constiinta cristica este acceptare totala, este iubire pura neconditionata si aceste atribute transforma, pentru ca adevarata “ boala “ a umanitatii este lipsa de IUBIRE.
Iubirea a fost inlocuita cu mintea logica, analitica, cu un intelect abstract lipsit de viata. Imaginatia a fost alungata, muzica, artele, apanaje ale iubirii si ale orientarii catre frumos si creativitate, au fost redirectionate catre tehnologie.
Constiinta cristica readuce iubirea, o repune la locul sau.
Draga Tu, cand CRISTUL isi ocupa locul de drept in corp, repune la locul sau IUBIREA. Vei simti dorinta de a exprima iubirea. Va fi pentru tine aidoma aerului. Nimeni nu poate trai fara iubire si daca incerci sa o reprimi, corpul tau MOARE.
IUBIREA este cea care transforma totul si sta in puterea ta sa o faci sa infloreasca din nou pe aceasta planeta. Aici a fost creata iubirea, de catre oameni, pe acest Pamant. S-a uitat de ea. S-a mers catre tehnologie si stiinte exacte. Dar fara iubire, viata nu exista.
Acum draga Tu, vei simti cum aceasta incepe sa imboboceasca in interiorul tau. Este un minunat DAR pe care permitandu-ti-l, il oferi intregii omeniri.
IUBIREA transforma si echilibreaza toate momentele si situatiile de dizarmonie.
E dificil sa iubesti? Se pare ca DA. Oamenii devin atat de ocupati, atat de prinsi in Minte, incat uita acest elementar simt cu care ne nastem.
Acum draga TU, realizezi o mareata schimbare. Acum, tu te iubesti. Constiinta cristica iti reaprinde aceasta capacitate. Acum tu poti iubi intreaga Creatie, ca la inceput. Acum poti zambi tuturor cu sinceritatea intregii tale Fiinte.
Acum poti toate acestea pentru ca esti constiinta cristica prezenta in viata ta.
Felicitari draga Tu, ai schimbat totul in tine si in realitatea ta.

Niciun comentariu: