duminică, 27 august 2017

Sa nu uitati ! St - Germain

Discutam acum cateva zile despre Illuminati, masoni, ET si cum au ajuns ei sa conduca omenirea.Faceam comentarii despre tehnologia pe care acestia o detin si care este inca, un secret pentru marea majoritate a oamenilor. Imediat in discutia noastra  a intervenit St-Germain. Iata ce ne-a spus:

“- Va inselati ! Sunteti mult mai tari decat va credeti, pt ca sunteti pionierii constiintei noi. Nu va lasati inselati de acea tehnologie, nu va lasati inselati de modul cum folosesc ei acea tehnologie. Tot ce folosesc ei, este intr-un fel “in aer”. Nu e sustinut de constiinta, de ceea ce aduceti voi ca si constiinta noua. Constiinta este mult mai “tare” decat ceea ce ei au.
In interiorul lor nu exista constiinta. Este o parte intelectuala ce s-a dezvoltat in baza unei tehnologii de multe ori furata/rapita sau prin troc, negociata cu altii. Dar nu este pe baza constiintei lor. Daca vi s-a parut ca pana acum a functionat, pt ca era discrepant, dezechilibrul intre ceea ce aveau ei primit si ceea ce era pe Pamant, deci daca pana acum era acest dezechilibru, voi acum il depasiti prin echilibrarea voastra interioara, prin aducerea constiintei Eu Sunt si chiar daca inca, voi nu dezvoltati o tehnologie prin ceea ce aduceti ca si contiinta, voi sustineti ceva mult, mult mai echilibrat si mai implinit decat ceea ce au ei.
Uitati-va, ei vin dintr-un punct de dezechilibru, ei vin dintr-un punct al puterii, al fortei, al manipularii, acestea sunt energii dezechilibrate.
 Nu va lasati inselati ca inca detin puterea sub forma armelor, masinatiilor, a instrumentelor de transmitere a hipnozei. Toate sunt in dezechilibru. Ele nu pot functiona alaturi  de ceea ce voi aduceti intr-un mod echilibrat si implinit.
Tineti minte aceasta si nu va lasati pacaliti de ceea ce au. Nu tot ceea ce se vede, nu tot ceea ce pare este real si echilibrat. Repet: totul, acum, in Energia Noua, este important sa fie in echilibru, in armonie de sine; sunt energii care acum si-au dat mana si merg impreuna.
Cand sunt acele situatii dezechilibrate, pe un aspect intelectual, ele par a evolua; ele sunt aidoma unui pod ce nu are al doilea picior de sustinere. Pur si simplu podul va cadea, se va rupe. Nu are partea de sustinere.
Nu va lasati inselati! Nu va lasati pacaliti! La voi este totul: aceasta constiinta Eu Sunt pe care voi o implementati in grilele planetare. Aceasta esenta, aceasta constienta este mult mai puternica decat orice tehnologie, pt ca ea sustine tehnologia si prin aducerea ei voi veti sustine o tehnologie echilibrata a iubirii de sine, o tehnologie implinita.
Voi nu observati ca realitatea voastra raspunde interiorului vostru? Voi nu observati cum casa, masina voastra, toate instrumentele electrice intra in echilibru cand voi sunteti echilibrati? Si tot ceea ce este in voi, va da nastere unei tehnologii echilibrate, armonioase.
Ceea ce vedeti in jur, ceea ce spuneti voi ca este de sute de ani, (ca o tehnologie secreta  ce nu este transmisa oamenilor) este intr-un total dezechilibru pt ca si cei care au dat-o, au furnizat-o (extraterestri) sunt fiinte din trecutul vostru, in dualitate si dezechilibru marcat. De ce au venit si au facut acest troc cu oamenii? Pt ca aveau nevoie de ceva. Ei nu-si puteau aduce constiinta si sa isi rezolve acele necesitati ale trupului fie fizice, psihice sau spirituale.
Acele entitati (extraterestre) cand au venit si au dat acele informatii, erau in mare, mare dezechilibru. Repet: extraterestrii reprezinta trecutul vostru.
Evolutia poate sa fie a tehnologiei si a constiintei, dar in primul si primul rand, cea mai armonioasa creatie, este tehnologia sustinuta de constiinta. Si pt a fi acea tehnologie, intai si intai sunteti voi in echilibrul vostru interior, in stabilitatea voastra interioara, in fermitatea voastra, in pasiunea voastra.....
Ce se va crea din pasiunea interioara in Energia Noua, este in echilibru. Chiar daca voi nu veti fi cei care fac inventiile, voi aduceti constiinta pt cei care vor fi inventatorii. Voi sunteti liderii constiintei. Nu inseamna neaparat sa fiti si inventatori. Dar veti sustine inventatori in toate domeniile, in chimie, fizica, medicina... in viata de zi cu zi si veti aduce astfel o esenta ce-i va determina si pe ei sa creeze intr-un mod echilibrat, cu toate energiile in echilibru. Nu intr-un mod disfunctional cum sunt celelalte tehnologii din punct de vedere energetic, bazate pe putere si castig material.
 Nu uitati acest lucru! Este foarte foarte important, pt ca voi sunteti cei care faceti pasii, cei care deschideti drumurile.
Aceasta intelegere/intelepciune, sa fie de marca in interiorul vostru. Nu se face nimic fara voi, cei care sunteti aducatorii noii constiinte. Eu scuip pe cei care se lauda si care spun ca ei sunt innoitorii, avangardistii. Incorect! Avangardistii sunteti voi! Voi spargeti constiinta veche de masa. Voi dati jos vechiul si cu propriul vostru corp si suflet si  tot ceea ce sunteti, avansati aducand constiinta, ceea ce numai voi puteti face. Nimeni altii care nu sunt in Energia Noua nu pot, nu au aceste aptitudini, capacitati pe care le aveti voi.
Sa va fie foarte, foarte clar! Sa aveti claritate a ceea ce voi sunteti. Sa nu va puneti nici un pic mai prejos fata de toti pe care ii vedeti in fruntea guvernelor, a institutiilor, a diferitelor organizatii. Ei sunt un rahat fata de voi. Ei sunt ceea ce stiu ei: sa fure, sa manipuleze si sa se laude; sa se incoroneze cu ceva ce lor nu le apartine.
Eu ii stiu, ii cunoasc pe toti. Multe ordine (organizatii) facute pt omenire chiar de noi, au divagat.
Fiti ceea ce sunteti voi! Fiti ceea ce simtiti si chiar daca nu aveti imaginea de ansamblu, voi sa stiti ca sunteti cheia. Voi sunteti fructul trandafirului care este inceputul acestui nou. Nu va lasati pacaliti!
Fiti foarte atenti la cei care se impauneaza si ganditi doar atat: Eu Sunt Cel Ce Sunt.
 Eu Sunt tot Ceea ce Eu Sunt si cu aceasta voi daramati efectiv toate bastioanele lor, toate flotele lor, tot esafodajul lor. Tehnologia lor e ca un balon de sapun fata de constiinta in care voi functionati.
Si asa este. Sa nu uitati aceasta ! Nu aveti dreptul sa uitati aceasta !”

St-Germain

Niciun comentariu: