joi, 31 august 2017

Lucrare energetica in Bucegi



Se face conexiunea cu platoul Bucegi, cu formatiunile stancoase aflate acolo. Le simt cum radiaza lumini in multiple directii, de lungimi si intensitate diferita. Tot acest spatiu, Sfinx- vf Omul, il simt cum vibreaza pe o anumita frecventa ce poate fi  numita un limbaj cosmic. El, spatiul primeste acum o calauzire si o informatie din centrul galactic care este raspandita apoi pe intreaga suprafata a Romaniei si de aici in diferite zone ale planetei. Aceasta zona a masivului Bucegi, este o zona cheie de primire si transmitere a undelor cosmice.
Simt importanta zonei atat pt planeta cat si pt sistemul solar. Acele formatiuni stancoase le simt aidoma unor intelepti ce au limbajul si rolul lor in acest spatiu al tarii. Conectata la ele, simt ca primesc si eu pe masura corpului si a deschiderii mele si de asemeni simt ca atunci cand depasesc mentalul am o alta deschidere fata de acestea, care este mult mai mare.
Natura noastra umana cu acest corp uman, a limitat si a incetinit ceea ce noi suntem cu adevarat. Acum a sosit momentul unui salt de constienta, ridicand acest complex uman-divin pe o alta treapta.
Toti acesti intelepti ai muntilor (formatiunile stancoase), ne ofera acum un prilej de salt evolutiv cum nu a mai fost niciodata. Aceste formatiuni sunt intr-un culoar de energie ce aduce catre noi potentiale imense. Natura si planeta insasi ne sustin in a primi acest potential evolutiv, cum si cat si-l doreste fiecare.
In acest spatiu creat prin simtirea mea prin transmisia acestor cuvinte-energie, circula acum cel numit de noi Ieshua ( Isus ) cu energia sa de iubire cristica. Tot culoarul energetic  transmite si raspandeste aceasta iubire ce tine de constiinta noua, de constiinta noului om-divin cu simbolul de omul fluture.
Sa respiram impreuna aceasta constiinta a iubirii pure si sa permitem rasunetul acestui spatiu al Bucegilor si nu numai, sa isi gaseasca rezonanta in mod firesc catre toata fiinta noastra.
Permitem, respiram si primim ceea ce acest moment sacru aduce in vietile si in fiinta noastra.
Zambiti-va voua, alungati fricile, grijile si permiteti acestui val de energie sa umple vietile voastre.
Si asa este.

2017 08 30   

Niciun comentariu: