vineri, 19 mai 2017

St-Germain

“- Bucurie, bucurie. Vin la tine in bucurie. Ai a invata oamenii sa se bucure. Plantezi samanta bucuriei. Nu le va fi usor pt ca s-au obisnuit cu drama, cu suferinta care a devenit un spatiu comod. Desi energia de suferinta nu este benefica, nu necesita un efort, chiar daca ii epuizeaza.
 A sari din suferinta in bucurie, e efectiv necesar curajul. E un mare curaj sa treci de la drama, de la victima, de la cel care suge, atrage atentia, pt ca au nevoie de atentie. Deci cum spuneam, e un curaj sa sari cu o octava in pragul bucuriei.
Tu acum stii trecerea, stii ce a insemnat drama si seductia dramei. E o arta chiar si pt tine sa le condeiezi acest tablou si sa le arati ca se poate face saltul. 
Ei, multi te pacalesc spunand sus si raspicat ca sunt bucurie. Dar cum pleaca de langa voi, imbratiseaza drama. Adevarul este ca voi ii sustineti si ei pot atinge o anumita stare careia ei ii spun bucurie. Dar sunt departe. Sa nu-i credeti. Luati-i cu pasi marunti, cautati-i in buzunare, scuturati-i si veti vedea/ afla adevarul.
Adevarul nu le place. Nu ca nu le-ar place un adevar. Ce nu le place este ca voi ii puneti la treaba. Voi nu le gadiliti egoul, nu le incantati urechile cu o meditatie dulceaga, ci puneti degetul pe rana. De aceea inca nu vin multi catre voi si se duc in alta parte. Sa nu-i condamnati.
 De fapt este o mare lipsa de iubire in ei si cred ca acolo unde ajung, acea meditatie le ofera ceea ce ei nu pot atinge.
Laudati-i pe cei ce vin la voi, intr-un mod onest si cald. Prea mult entuziasm poate sa ii sperie. Luati-i cu blandete si observati-le pasii pe care ei ii pot face. Nu le dati prea mult, reveniti asupra notiunilor, repetati-le. Caci daca pt voi este usor a lucra cu energia firesc, sunteti specialisti in asa ceva, pt ei acest lucru este ceva extrem, extrem de nou.
Abia acum o anumita simtire despre ei se trezeste si n-as vrea sa simtiti ca vorbiti la pereti. Intorceti-i din nou la notiunea cu care incepeti, lasati-i sa-si descrie simtirea, oricat de mica, de naiva vi se pare voua. Pt ei este un pas maret. Amintiti-va ca deschiderea pe care o aveti voi unii n-au avut-o niciodata aici pe Terra.
Asadar intelegeti ca lumina voastra este foarte mare, este suficient sa stea langa voi si sa respire caci si prin respiratie in special a voastra, voi ajutati la miscarea energiilor lor.
Deschideti-va, fiti foarte sinceri caci divinitatile lor va vor simti si va vor ajuta. Sinele lor va lucra asupra lor cu ei in urmatoarele zile.
 Acest moment cand ei va privesc, reprezinta un moment forte, cu o energie de culme, pt ca ei va vad, voi reprezentati o forma divin-umana, palpabila, vizibila si deveniti credibili. Le insuflati incredere in ei. Indiferent ce spuneti, voi existati in fata lor. In acest moment ei isi pot face o deschidere a lor, in ritmul lor. Sa-i acceptati asa cum sunt.

Eu voi fi alaturi si va voi ajuta pe toti. Nici un pas nu-l faceti fara mine. Iar prin anuntul vostru, imi dati si mie oportunitatea de a ma adresa sufletelor/inimilor lor si marea oportunitate a transmiterii constiintei EU Sunt, prin aceste intalniri. 
Sa nu fiti dezamagiti daca vor fi intalniri anuntate unde poate vor veni, poate nu vor veni. Nu conteaza. Conteaza anuntul, care este oricum o deschidere si pt voi dar si pt noi. Noi oricum suntem. Si asa este!
 Porniti la drum cu incredere.” 

Niciun comentariu: