marți, 23 mai 2017

Etapa Herculane 2017 - 3


  
  “ Voi sunteti iubire, voi ati preluat stafeta.”

“- Aceasta iubire este o floare deschisa, permite-i sa infloreasca in continuare la aceasta adunare la care suntem. Eu, Stefan Voievod va sunt alaturi.
Voi sunteti ostenii care permiteti Creatorului sa se manifeste prin voi.  Ati luptat pentru el, l-ati cautat, l-ati invocat.  Nu este acolo unde v-ati uitat, nu este acolo unde ati luptat, pe campul de lupte. El este in interiorul vostru.
 Vietile anterioare reamintite va arata ca ati trait diferite epoci, in diferite tari cu diferite credinte, ca v-ati luptat cautand ceva ce este doar in interior –Libertatea- pentru care multi dintre noi, ne-am dat viata.
A trai liber e o stare pe care o veti descoperi si veti intelege ca nu exteriorul v-o ofera. Libertatea este o esenta rara, dar posibil de atins. In acest zile veti atinge un nivel de intelegere fata de notiunea de libertate. Ati putea intelege aceste zile in acest loc ca un dar cu  oportunitati multiple.
Locul in sine v-a ales, va invitat pentru a-si oferi potentialele sale de care sa beneficiati. Sunt foarte multe aici, acum in acest sezon, descoperiti-le.
Nu sunteti singuri, nu conteaza cati suntem in jurul vostru. Permiteti magiei din jur sa va invaluie si voi sa va descoperiti.
 Ati fost alese, chemate printre multi alti oameni care sunt acum aici.
Oferiti-va aceste oportunitati.”
Stefan Voda

Multumim.


Niciun comentariu: