marți, 23 mai 2017

Etapa Herculane 2017 - 2



2017 05 01   Iata-ne impreuna cu partenerii angelici care ne transmit:

“- V-ati intrunit 3 angelici pt a va pune energiile impreuna, a va armoniza si a conlucra la marea creatie, la o extindere a creatiei. Suntem multi alaturi de voi. Creatia voastra urmeaza cursul acestor ape, a Cernei si a izvoarelor multiple ce rasar din interiorul planetei.
 Creatia voastra se contopeste cu a noastra, cei de dincolo de voal, creand o stare noua. Este vorba de a va ridica la armonia acestor tinuturi, de a “curge” impreuna cu apele. Raspanditi apoi aceasta armonie la care ati ajuns. A fi in armonie cu aceste locuri, inseamna a fi muntele, a fi apa, a fi vegetatia.
Observati ca ele nu au ganduri. Puteti fi macar o zi ca ele?  Daca veti reusi mai multe zile, va fi spre binele tuturor.
In acest moment, fara ganduri, veti fi infuzati cu ceea ce sunt ele, energie pura. Deja ati prins ideea. Cate limitari, distorsiuni aduce mintea! Noi va sustinem.
 Si asa este.”


2017 05 01
“- Si asa este. Precum s-a spus. Sunteti 3 entitati angelice in structura voastra densa, ce imbraca ca o carapace miezul interior. Aceasta componenta este intrinseca. Sunteti acum aici. V-ati rostogolit in aceasta densitate. Simtiti-o. Simtiti realitatea fizica, constientizati-o.
 V-ati procurat carapacea pt a fi in acord cu aceasta densitate in care ati plonjat prin canalul nasterii. Ati venit pt a va schimba intai pe voi, apoi realitatea imediat voua.
 Observati ca sunteti diferite in forma de manifestare. De ce? Pt a realiza schimbari de pe diferite paliere de manifestare pt a realiza schimbari diverse raportat la unicitatea voastra.
Chiar daca  alegeti o notiune generala, de exemplu armonia ea intra intr-un proces specific simtirii voastre, intelegerii voastre.
Armonia trece prin perceptiile voastre, realizand armonie interioara diferita de la una la alta, prin catalogul de sentimente diferite, prin diversitatea frecventelor data de pasiunea voastra.

Sunteti creatoare in acest plan dens si nu numai ca il schimbati, ci si il propulsati spre ceva mult mai elevat. Voi sunteti artistul si opera sa. Permiteti-va sa va cunoasteti infinitatea care sunteti.” 

Niciun comentariu: