sâmbătă, 19 martie 2016

Invitatie in MSC - Sinele Solar - Echinoctiu


                          
“- Planeta se desprinde de trecutul sau. Voi, fiintele solare, canalizati lumina si constiinta solara spre planurile interioare ale planetei pana in miezul ei cristalin. Ati primit coduri solare. Le primiti si in acest Acum. Planeta le primeste. Se activeaza centrii energetici planetari si centrii energetici ai fiintei umane. Acest portal de echinoctiu permite multe si valoroase transformari. Prin voi, elemente solare de la Sinele vostru Solar, se transpun in realitatea umana si planetara.
Constiinta se expandeaza de la individual la constiinta grup, constiinta planetara si galactica. Voi puteti simti toate acestea individual sau ca un intreg. Mai puteti experimenta constiinta ca individ solitar dar si constiinta grup, indiferent unde se afla cei cu care la acest moment rezonati. Prin portalul echinoctiului sunteti invitati in MSC pleiadiean, Alcyone pt a va imbunatati constiinta voastra cu tot ceea ce este benefic pt voi in acest Acum.
Constientizati-va acest Sine Inalt al vostru si permiteti-i sa se deplaseze atat cat este posibil prin sinele voastre multidimensional in spatiul Pamantului si sa realizeze conexiunea cu Sinele Planetar. Nu va ingraditi cu nimic. Eliberati mintea permitand ca totul sa fie indeplinit de divinitatea voastra. Simtiti ca infloriti multidimensional, asemenea unei flori cu multiple petale asezate radial si radiant prin care percepeti simultan totul.
 Invaluiti-va cu acest Sine Solar. Eliberati negativitatile. Permiteti-i sa patrunda in toate zonele voastre neluminoase. Permiteti-i sa va hraneasca. Acest sine solar asteapta acceptarea voastra si nu intrebarile voastre. El stie totul. Lasati-l sa va transmita cunoasterea sa.
 Respirati. Permiteti.
 Bucurati-va de acest portal ce ati devenit sustinuti de echinoctiu.
 Cerurile s-au deschis si vi se acorda o multitudine de daruri pt evolutia voastra.
Sunt alaturi de voi in acest portal, minunate fiinte ale luminii. Ei va calauzesc cu usurinta si gratie pasii prin acest portal.
 S-a realizat o conexiune imensa si deosebita intre planul Pamantului prin voi si Sinele vostru din MSC. Pt ca voi sunteti constienti de portalul ce il realizati, de prezenta echinoctiului si de fiintele de lumina, acest portal acum are o deschidere fantastica si se mentine deschis in non timp (in afara timpului), pt a beneficia de el la o capacitate maxima. Ce aduceti din acest centru galactic, reprezinta energetic grandioasele schimbari ce vor avea loc pe Terra.
Deveniti minunatii sori ai planetei. Sunteti presarati peste tot pe planeta. Voi puteti transfera in spatiul vostru planetar abundenta, stralucirea si Noul din MSC si sa transformati planeta intr-un paradis stralucitor.

Pastrati aceasta inalta constiinta solara. Vizualizati lumina Soarelui revarsandu-se peste planeta voastra si transformand-o. Mentineti deschis portalul in inimile voastre ca o curgere continua. Permiteti ghizilor sa va ajute la evolutia voastra.”

Niciun comentariu: