luni, 28 martie 2016

Intalnirea din 27 martie 2016 din Bucuresti



Transmitem cateva din momentele mai importante ale intalnirii. Mesajele sunt transmise in ordinea in care prietenii nostri angelici si-au facut simtita prezenta.

                                                       Arh Metatron
“- Ati fost invitati si calauziti. Intrati intr-o alta etapa a evolutiei voastre si implicit a Romaniei. Ati fost ghidati. In fiecare din voi e o samanata a noului. Aceasta samanta sub influenta Energiei Cristice se dezvolta. Voi rupeti acum vechile lanturi ce mentineau  omul  in sclavie. De-abia de acum va veti manifesta ca fiinte libere. In fiecare dintre voi este un maestru, maestrul Erei Noi, Libere. Pasiti acum pe un Pamant transformat ce intra in echilibru ca voi sa va manifestati pe sine insiva.
Veniti din locuri diferite, de pe planete diferite. Ati ales acest spatiu al Romaniei pt a va manifesta aici. In acest moment sunteti adevarate coloane de lumina si iubire ce v-ati extins in tot Universul. Voi captati energiile si le expandati in spatiul romanesc. Fiecare are rolul sau.”

Dupa alte momente suntem invitati pe una din navele din jurul planetei, de catre com. Asthar.
Prin toti cei de aici se realizeaza o constructie energetica in spatiul Romaniei. Este  aidoma unei cupole. Camera este un spatiu circular. Asthar sta in mijlocul nostru.
 Nava este vie, are constiinta.Primim lumini/coduri. Cei cativa alesi din grup se vor contopi cu aspectele lor  de pe nava.
Mi se pare deodata ca tot plafonul se lumineaza, de fapt, soseste Lord Sananda. Se extinde in spatele fiecaruia din grup si ne armonizeaza. O armonizare intre noi si retelele planetare. Lucreaza din spatele fiecaruia impreuna acum cu  Lady Nada ( Maria Magdalena )pt a egaliza partea feminina cu cea masculina din interiorul fiecaruia. Tot ce a impiedicat aceasta echilibrare este indepartat.
Ambii ne-au pus sub un cocon de lumina. Din acest cocon se revarsa lumina in corpul fizic, apoi in spatiul Terrei. Sunt si cativa dragoni care ajuta. Ei au inconjurat intreaga Romanie. Nava pe care suntem are un punct strategic ca lumina navei sa lucreze peste toata tara.
Toti primim lumina si o radiem. Sananda ne transmite:
“- Realizati acum un cerc de iubire cristica in echilibru si in armonie cu divinitatea Eu Sunt. Prin voi acest spatiu se infuzeaza acum cu iubire cristica. Acest portal de Paste amplifica ceea ce voi primiti si expandati, astfel ca ce primeste planeta este exponential. Spatiul vostru sacru a fost purificat pt a primi iubirea cristica si voi deveniti transmitatori ai acestei iubiri. Propriile voastre retele cristaline se modifica acum pt a va expanda cu usurinta si gratie.
 Alegeti viata in fiecare zi. Alegeti o viata usoara imbelsugata, noua din toate punctele de vedere. Ati venit in acest spatiu, ati ales sa fiti aici. Manifestati bucuria in fiecare moment. Planeta insasi doreste sa va simta aceasta bucurie. Ea va iubeste enorm.
Eu sunt permanent cu voi. Nu suntem separati.
Maretia voastra este si maretia mea. Iubirea voastra este si iubirea mea.
 Acest pamant, acest spatiu, Romania, isi traieste trezirea catre adevarul a ceea ce este.”
In fiecare dintre noi infloreste lotusul. El este binecuvantat de toti cei de pe nava. Toti de acolo ne onoreaza. Au un respect deosebit pt noi.
Sananda ne spune ca pt noi cei ce ne-am trezit, greul a trecut. Am invatat sa facem fata la diferitele evenimente. Depinde de noi sa alegem in continuare ca totul sa fie usor.
Ne ating, ne mangaie amandoi pe fiecare. Ne ajuta sa percem iubirea de acolo, ca sa o putem trai. Dam voie ca tot ce e rigid in noi sa dispara. S-a creat un spatiu sacru, binecuvantat.
 Este prezenta acum energia Mariei ca energie a Divinului Feminin, a Dumnezeitei.

“- Sunteti maestrii ai iubirii. Ma adresez acum femininului din voi toti. Mamei, sotiei, iubitei, fiicei, surorii. Ati avut aceste roluri pt a intelege, pt a va putea iubi mai mult, pt a intelege ca cel, cea din fata voastra este o fiinta ca si voi si merita iubirea. Femininul s-a sacrificat. A avut rolurile lui. Acum intra in echilibru, iar acest portal de Paste este o inviere noua a Femininului Divin. Simtiti ca intra altfel in echilibru cu Divinul masculin. Din acest moment, viata sub alta forma va fi cunoscuta pe planeta. Cand voi constientizati aceasta, o veti transmite tuturor celor de pe planeta. Acest moment este sacru, este un alt inceput. Permiteti-mi sa va acopar si sa va tin in iubirea mea si in acelasi timp sa dizolv imperfectiunile vechiului feminin.
 Maria”


Incheierea intalnirii a facut-o Zamolxe.
 Respiram si ne permitem sa-l simtim. Realizeaza o adumbrire. Doreste sa il constientizam, sa-l simtim in felul nostru. Energia lui este foarte puternica, dar va patrunde foarte usor. Doreste sa stim cine suntem. Este aici impreuna cu energia Sfinxului din Bucegi. Ne spune:
“- Sunteti fiinte ce reprezentati lumina Divina. Va invit in jurul Sfinxului. Asezati-va cat mai aproape de el. Din acest punct voi veti radia. Eu, Zamolxe, luminez zona capului vostru, iar Sfinxul isi va trimite lumina prin corpurile voastre. Se formeaza un corp solar radiant din acest spatiu al Romaniei. Sfinxul va este tovaras de nadejde. El este un protector si un portal. Acum isi revarsa prin voi elementele sale codificate ce vor ajunge prin voi in multe spatii dimensionale. Lumina mea va ajuta sa primiti energia Sfinxului. In acelasi timp tot ceea ce cream curge in lungul masivului Bucegi catre multe alte zone energetice restabilind o retea de energii ce curge in lungul tuturor muntilor Carpati.
In acelasi timp restabilim o legatura cu finte de pe Lira ce se afla in acest moment pe navele din jurul planetei. Unele din aceste fiinte au participat la construirea piramidei din retezat impreuna cu atlantii. Multi dintre voi au avut vieti in Atlantida. Constructia ce va fi intr-o etapa noua va fi o constructie la care fostii atlanti si fiinte de pe Lira vor ajuta pe planeta. Cu ajutorul Sfinxului se realizeaza conexiunea cu aceste fiinte lirane, strabuni ai planetei. Ele au adus darul lor de lumina ce il directioneaza acum spre capul Sfinxului. Are loc un transfer energetic catre voi prin intermediul Sfinxului si al meu ca sa puteti primi aceste energii si sa le expandati prin corpul de lumina.
 Din inima muntelui se trezesc energii ce strabat Sfinxul si pleaca catre inalt realizand un portal de primire daruire. Aceste lumini sunt foarte vechi. Ele se elibereaza acum pt a deveni noi si a se extinde prin voi in planul Pamantului diferit de cum erau.
 In mijlocul muntelui in inima lui exista un izvor de mare capacitate creatoare, spiritual. Muntele doreste sa impartaseasca acest tezaur cu voi toti. El va daruieste un cristal ce contine integral acest tezaur si il lasa sa curga in spatiul inimiii voastre.
 Sfinxul binecuvanteaza acest cristal, ii daruieste toata iubirea lui. Cristalul se afla acum la voi. Este asemenea unei peceti sau cod sau emblema sacra. Poarta in el tot ce muntele contine in interiorul sau. Intr-un fel deveniti paznici protectori ai acestui tezaur. El va va ajuta foarte mult in devenirea voastra si in consolidarea unei anume constiinte si retele energetice ce se vor forma in viitor in Romania.
Acum acest spatiu la Sfinx, va pleca prin voi energetic in toata lumea.”
Tot spatiul de la Sfinx este foarte foarte luminos si lumina se extinde pana la vf Omu. Cuprinde tot platoul.
“- In fiecare dintre voi sinele soare se scufunda, coboara in voi. Ceea ce s-a derulat in aceasta zi in acum, cumuleaza toate energiile sosite in toata aceasta luna si va vor pregati pt etapele urmatoare. Nu uitati sunteti sori veniti pe Pamant aducatori de lumina, lumina sursa. Responsabilitatile voastre sunt foarte mari. Deci si energiile vor fi pe masura. Acest cristal v-a fost oferit la alegera voastra ancestrala si la ceea ce ati ales sa deveniti aici in planul Pamantului avand un aport atat de vast, pt a manifesta fiinta multidimensionala care sunteti. Terminati cu iluziile duale si traiti in lumina constiintei lui Eu Sunt. Voi lucra cu voi in multe zile urmatoare pt a va elibera de valurile iluzorii ale dualitatii restante in spatiul vostru vital. Nu incalc liberul arbitru. Este alegerea facuta de voi inca de multe multe vieti in urma. Voi poposi pe la fiecare usor si gratios pta nu crea dizarmonii corpului fizic. Voi veni in vis si va voi ajuta sa intelegeti. Cand veti intelege, va veti despovara de tipare si convingei depasite ce impiedica bunul vostru mers inainte. Tipare ce de fapt stanjenesc evolutia. Sunteti iubiti si sustinuti Doar opriti-va din vorbaria mentalului si ascultati-ne cu glasul inimii. Ne veti auzi.
Desprindeti-va usor de Sfinx si pe razele mele de lumina alunecati usor catre corpul fizic realizand unificarea cu acesta. Usor, usor respirati si salutati intoarcerea corpului vostru de lumina imbogatit cu atat de multe daruri si permiteti-i sa se acomodeze cu corpul fizic. Apoi expandati-va radiind lumina prin corpul fizic aidoma unor sori.
 Verificati-va razele voastre de lumina. Priviti-le, simtiti-le, urmariti sa fie de lungime egala peste tot ca o sfera plina de mii si mii de raze. Nu va micsorati lumina.
 Aceasta lumina este adevarul vostru.
Voi sunteti acest adevar.
Respirati profund ca sa va acomodati cu noua voastra haina luminoasa.
Zamolxe”
  

Niciun comentariu: