marți, 15 martie 2016

Creatorul


        

“- In acest moment, evenimente tulburi se petrec, astfel ca este necesar ca atentia voastra constructiva sa fie prioritara. Iubirea este cea care sustine transformarile de orice fel.
A fi constienti in starea de iubire, atrage energiile necesare deblocarii turbulentelor de orice fel cauzate de lipsa de incredere a oamenilor in ei insisi si de impactul cu Noul. Tinandu-va atentia in spatiul iubirii creati un liant, o punte de traversare din era veche in era noua, ca transformarile/trecerile sa se produca lin cu usurinta si gratie divina.
Voi, inaintasii, traiti si stiti importanta iubirii de sine. Cand sunteti in aceasta cosntiinta, atrageti acest liant, iubirea tot mai mult sustinandu-i pe cei care nu stiu sa o aduca si evitand traume multiple ce insotesc transcenderea.

Constientizati-va deci iubirea interioara, taramul vostru interior, spatiul vostru sacru de iubire. Fiti in aceasta stare. Este de mare folos. Constiinta iubirii voastre se va expanda si va fi simtita de altii ca pe un scut protector, ca pe o iubire ce vine din taramurile angelice. Nu e necesar efort, impingere. Doar fiti aceasta constiinta a iubirii de sine, a iubirii pure.”


Niciun comentariu: