sâmbătă, 15 iunie 2013

Lord Maitreya - Corpul Cristic - 3



                                  
    Patrundem din nou in palatul de clestar al Lordului Maitreya. Lumina cristalina a acestui spatiu se revarsa in celulele noastre. Este o lumina calda, deosebit de clara care ne primeste si ne hraneste. Suntem intr-o incapere fara nici un mobilier. Doar o lumina degajata de acesti " pereti" de lumina. Insa este o lumina care are o muzicalitate, puritate si frecventa ei aparte. Patrunde in corpul nostru prin toti porii, prin centrul capului nostru sprijindu-ne, sustinandu-ne in aceasta calatorie pe care o facem cu corpul nostru.
    Trecem de la o lumina la alta asa cum am pasi dintr-o camera in alta. Lumina se revarsa ca o aurora boreala, incat in deplasarea ta  ai sentimentul ca strabati valuri diafane de energie cristica, valuri care te inconjoara.
     Lord Maitreya apare si isi pironeste ochii in ochii nostri. Acei ochi au o vraja deosebita. Simti cum te patrund si te scormonesc pana in cele mai adanci taine ale sufletului. Spirale de lumina pleca din ochii sai si iti cerceteaza fiinta, bucatica cu bucatica. Nicicand nu te simti mai dezgolit ca in fata acestei priviri careia nu te poti impotrivi si care iti gaseste locurile cele mai ascunse pe care nici tu nu ti le mai cunosti.
    Acest sfredel de lumina descopera locurile uitate, neluminoase descopera vechiturile, praful ce s-a asternut de-a lungul miilor de ani in causul tau. Stai in fata lui intr-o postura total dezarmata, permitand descatusarile, fiindca de aceea te afli aici, pt ca ai ales aceasta cale. El iti usureaza corpurile, te usureaza de nimicurile pe care fiinta umana, mintea umana le strange cu atat de multa grija, daruindu-ti in schimb puterea, lumina si forta cristalului pur.
    Astfel ca lumina ochilor sai poate fi taioasa, purificatoare, blanda, in functie de operatia pe care o exercita asupra fiintei tale. Apoi ochii sai se inchid si permit fiintei tale sa avanseze in lumina palatului sau, lumina ce sustine transformarile corpului. Ramai in pacea acestei lumini, timp in care miracole au loc in interiorul fiintie tale, miracole observate cu blandete parinteasca de lord Maitreya, asa cum un parinte isi observa copii.
    Ramanem in acest spatiu supravegheati indeaproape, pana cand corpul nostru ne da semnalul ca este suficient si simtim ca putem reveni cu atentia la corpul fizic, in spatiul nostru de locuit. Ne miscam usor parca pt a ne cerceta si multumim in gand lordului, noua, intregii Creatii.