vineri, 23 august 2013

Zamolxe - Invitatie in Piramida si sosirea Ghizilor Solari
Zamolxe ne invita in piramida. Avem de primit coduri atlante solare. Patrundem in piramida in sala sarcofagului, unde am mai fost invitati de cateva ori. Pe un un perete ne sunt aratate codurile ce le avem de luat. Acestea se desprind si vin catre noi in forme geometrice care patrund prin ochii nostri in campul nostru. Ele vor activa anumiti centrii din noi ce vor genera energii de forta, ce vor activa principii generatoare cosmice ale partilor noastre Dumnezeu (parti necunoscute ale prezentei Eu sunt).
Zamolxe ne invita in sarcofag si sa absorbim de acolo, ce ne este necesar  in acest moment.
“- Aceste aspecte atlante ale voastre, se unifica cu aspecte lemuriene pt a da glas unitatii atlanto-lemuriene si inaltei constiinte de unificare. Aveti de unificat principiile cosmice manifestate pe Terra de-a lungul evolutiei ei. Codurile primite va vor ajuta in acest sens si va vor deschide catre perspective si mai ample.
Tot ce este lemurian, este cuprins in FLACARA IUBIRII COSMICE ce lucreaza in sincronicitate cu PRINCIPIUL CREATOR COSMIC ce revine acum pe Pamant.
Munca voastra este sinonima cu recunoasterea tuturor acestor PRINCIPII COSMICE, ca ele fiind una si aceasi manifestare a CREATIEI.
Vi se daruieste acum cheia de patrundere in PIRAMIDA COSMICA DIN RETEZAT, pt a va ridica capacitatile si forta de creatie necesare acestor noi momente. Vibratia voastra devine vibratia primei trepte a piramidei, adica pe o frecventa de 7, pt a putea lucra cu entitati creatoare ale primului nivel al piramidei.
Aceste lucrari de colaborare se desfasoara energetic in planul astral al Pamantului, in colaborare cu entitati atlante, lemuriene ce traiesc atat in Romania cat si in restul planetei.
Veti fi vizitati de aceste entitati cu care veti coordona actiuni benefice omenirii. Veti fi contactati si veti lucra cu acestea. Multe dintre ele detin codurile zonelor energetice ale Pamantului: Machu Pichu, Everest, Camciatka, Titicaca, precum si alte regiuni.
Aceste entitati vin acum pt a va oferi aceste coduri, ca tot ce este necesar sa devina cunoscut. Aceste coduri se activeaza sub actiunea luminii MSC si voi deveniti catalizatori ce apoi le imprastiati in lume.”
Suntem inconjurati de aceste fiinte ce vin de pretutindeni si ne transmit codurile lor. Pe masura ce codul ajunge in corpul nostru, lumina MSC il activeaza. Din noi apar lumini ce se expandeaza catre toate fiintele. Tot mai multe entitati ne inconjoara oferindu-si darurile catre omenire. Zamolxe observa derularea acestei actiuni, oferindu-si energia sa pt a sustine lucrarea.
Dupa un timp, o frumoasa cupola de lumina se extinde peste tot, bucurand ochii si inima.

             
     Ghizii din MSC

“- Permiteti-ne sa fim in preajma voastra. Suntem aducatorii noilor coduri solare ce va sunt necesare pt deschiderea voastra si pt lucrari, ca fiinte de lumina ce sunteti. Aceste coduri va sunt daruite de pretutindeni, caci prin voi ajung in planurile Pamantului. Zamolxe v-a oferit cheia de patrundere in spatiul piramidei, pe o vibratie inalta a constiintei Unimii. Aceasta cheie e sustinuta acum de codurile pe care noi vi le daruim. Voi, la randul vostru, le veti darui. Aceste coduri va ajuta la deschiderea centrilor vostri energetici pt pasul suprem al ascensiunii.  
Ramaneti acum in lumina noastra, ca tot ceea ce noi am adus si ca energie forta de deschidere, sa va cuprinda. Munca/serviciul vostru ca deschizatori de drum se amplifica, caci voi activati acum aceste principii cosmice generatoare de forta cea mai reprezentativa care este viata insasi.
Ati trecut de la o constiinta de individ si de grup, la o constiinta cosmica a unei natiuni universale care isi traieste viata dupa principiile/legile divine. Aceste coduri le-ati luat in acelasi timp din piramida si Zamolxe v-a indrumat catre unificarea tuturor principiilor generatoare de viata care s-au manifestat de-a lungul epocilor in planul Pamantului. Aceste unitati de viata reprezentate de diferite popoare si specii, le aveti de adus in constiinta Unimii, iubirii, acceptarii si armonizarii. Voi porniti cu de la sine putere, caci detineti in constiinta voastra samanta de unificare si o generati acum daruind-o prin puterea cuvantului cu vibratia sa proprie.
Noi am sosit ca sa amplificam aceasta daruire, daruindu-va din forta noastra prin unda noastra vibrationala care se intersecteaza si unifica cu a voastra, generand un vector multidimensional cu care veti putea lucra/darui, abordand aceasta, prin tot ceea ce contineti ca fiinte multidimensionale.
Se genereaza asupra voastra linii de forta ce vin atat din MSC, cat si din planetele colaboratoare care vor crea in planurile voastre subtile retele generatoare, adevarate centrale de raspandire a acestor energii de forta. Luminile voastre se vor unifica cu luminile tuturor ccelor ce genereaza si sustin constiinta Unimii, realizand si sustinand o ridicare vibrationala a tuturor fiintelor din planul terestru.
Va veti indeparta de la vechile obiceiuri, traditii, oferindu-va timpul si deschiderea necesara catre acest spatiu nou de constiinta pt a invata sa abordati totul din acest punct de vedere. Veti fi sustinuti si ghidati permanent, caci aceasta deschidere va v-a ocupa pt moment mai mult din timpul vostru, caci ea insasi are nevoie de portalul pe care voi il formati si in acelasi timp va ajuta sa dizolvati/destramati sistemele vechilor oranduiri statale.
Vom fi langa voi extrem de prezenti, caci energiile noastre vor forma un suport de sustinere intre voi si vechea energie. Astfel, coconul vostru este deosebit de luminos si acordat de la zi la zi tot mai mult la energia MSC.
Noi suntem Paznicii si in acelasi timp Indrumatoarii la acest moment pt voi, chemati de Zamolxe pt a va fi paznici/ghizi pt o perioada. Aducem acum multumirile noastre voua si tuturor fiintelor de lumina ce sunt in acest mare proces de ascensiune, al vostru si al planetei.
Ghizii solarieni

Niciun comentariu: