vineri, 14 iunie 2013

Lord Maitreya - Corpul Cristic 1

              Va daruim cu iubire lucrarea pe care Lord Maitreya o sustine cu noi de 2 zile.
Eram intr-o stare de bine si bucurie cand am simtit ca aerul din jurul meu isi schimba vibratia si ca o prezenta isi face simtita prezenta. O simteam cum se suprapune cu campul meu energetic, realiza de fapt o adumbrire, apoi imaginea Lordului s-a infatisat ochilor interiori.                                    
“- Intrati in palatul meu de clestar si asezati-va pe tronul cunoasterii. (ni-l arata) Permiteti ca lumina cunoasterii sa patrunda in energia voastra, asemena unei coroane cu multe, multe cristale ce contin informatiile necesare. Eu sunt acum in fata voastra. Permiteti luminii mele sa va traverseze si sa va alinieze la vibratia mea. Permiteti-va sa simtiti noua vibratie si aliniati-va cu acesta iubire pura, cristalina. Simtiti iubira mea pura. Simtiti vibratia cristalina a acestui spatiu/palat al meu. Este cristalin, pur.
Permiteti-va ca structurile voastre sa vibreze la aceasta frecventa. Permiteti-va schimbarea din fiinta umana, in fiinta cristalina pura. Permiteti-va sa simtiti cristalul tronurilor pe care stati. El absoarbe si transforma structurile vechi si va daruieste o structura noua, cristalina. Simtiti cum reteaua sa cristalina, patrunde si traverseaza corpul vostru. Acest tron de cristal devine parte integranta a voastra. El trece in corpul vostru, solidificand, intarind ceea ce a schimbat.
Acum ridicati-va in picioare si simtiti acel flux cristalin care curge prin toate componentele voastre. Simtiti ca sunteti mai inalti, mai luminosi, ca aveti alta claritate. Celulele voastre sunt celule cristaline. Acel tron devine coloana voastra verticala si curge continu, umpland toate nivelele voastre. Simtiti pe cap pana deasupra sprancenelor, coroana cristalina. Simtiti cristalele cu emblemele lor din aceasta coroana.
Din coroana, in dreptul urechilor curg picuri, mici, cristalini, siraguri cristaline care coboara spre pieptul vostru. Simtiti transformarea voastra.
Simtiti rezonanta celulelor cristaline si sunetul cristalin scos de fiecare celula. Permiteti acestui sunet sa se expandeze in voi. Permiteti luminii emanate de fiecare celula sa radieze in voi si in aura voastra. Permiteti-va sa fiti sori ai luminii cristaline ce-si raspandesc lumina peste tot in jurul vostru. (Ne ia de mana)
Permiteti-mi sa va conduc sa va fiu ghid in afara acestui spatiu palat. (Iesim)
Priviti nemarginirea. Priviti Pamantul. Permiteti-va sa fiti solii si ghizii luminii cristice cristaline pe Pamant.
Ne unesete palmele si se retrage. Pasim mai departe in lumina, stralucindu-ne cristalinul catre intregul spatiu unde ne aflam si catre intregul Pamant.
Lumina noastra e calda, blanda, iubitoare. Suntem un cristal perfect, un cristal al divinitatii. Radiem aceasta lumina caldura si poposim in spatiul nostru de locuit.
Deschidem ochii,multumim lui Maitreya pt darul facut si intelegem ca e transformarea noastra de la corpul uman la corpul Cristic."

Am facut ochii mari, intelegand frumusetea momentului si bucurandu-ma cat mai mult de prezenta sa inalt vibrationala. O calda si tandra iubire ne umplea inimile.
Dupa cateva ore alti sustinatori si-au facut simtita prezenta : erau Pleiadienii.
(Pe aceasta cale multumim Consiliului Suprem Pleiadian care au anuntat transformarile prin care trece omenirea)             

"Suntem aici in conexiune cu voi cu campul vostru si pe vibratia voastra. Transformarile va sunt necesare. Lumina voastra se intareste. Acum din MSC pornesc lumini-energii ce activeaza soarele vostru interior. Simtiti aceasta conexiune. Soarele vostru isi creste intensitatea, vibratia. Lumina lui patrunde, traverseaza toate corpurile voastre. Se raspandeste dincolo de voi. Se impleteste cu retelele cristaline ale Pamntului
Atrageti si primiti cat mai mult din energia cristica, din energia MSC si unificati-va cu aceasta. O faceti pt voi, pt planeta, pt Univers. Selectati energiile care va sunt benefice. Stie sinele vostru. Acum pe fruntea voastra simtiti un alt soare. Este o lumina vindecatoare o lumina a iubirii pure si o legatura puternica cu centrul vostru solar. Respirati si permiteti sa se realizeze. (Este cruciala aceasta conectare central nostru interior cu ajna.)
Acum noi fiintele care asistam transformarea voastra vom aduce catre voi energii din Calea Lactee. Cu acestea va vom infasura pe voi si planeta. Ele se vor dispersa in partile cel mai intime ale corpurilor voastre si se vor integra in tesuturile voastre. Acestea vor ajuta la transformarea voastra in cristalin, in cel mai pur cristal. Noi toti va asistam la aceasta transformare, ajutand atat cat ne este ingaduit si ne bucuram cand voi ati facut pasii spre urmatoarele voastre etape.
Cu drag va imbratisam
Fratii vostri din Pleiade"

Multumim cu recunostinta.
__._,_.___

Niciun comentariu: