duminică, 27 iunie 2010

Adamus FITI!

Namaste! Namaste! E minunat! Frumos, as putea spune. Foarte frumos. Dar eu doresc mai mult de la voi, caci voi puteti si as dori in anumite lamentari, sau frici, probleme…., sa nu stati. Sa mergeti mai departe, sa pasiti dincolo de tot ceea ce este in jurul vostru. Nu mai este timp, dragilor. Nu mai este timp pt a va lamenta, a citi, a asculta mass-media, a observa, a comenta. Voi aveti un singur drum: al Luminii. Al viziunii Luminii in interiorul vostru. Este momentul cand in conexiune cu Divinitatea voastra, alegeti lumina si pur si simplu zburati. Este ceea ce aveti de facut. Nu este timp de asteptat momente, evenimente, eclipse, miscari… Lasati-le in pace. Fiecare stie ce are de facut. Iar voi sigur stiti ce aveti de facut. Adica nimic nu va intereseaza. Este lumina voastra, sunt alegerile din interiorul vostru si urmati calea. In rest, tabere, asezari, aranjari, zbuciume interioare… hai sa ne pregatim, hai sa ne iubim, hai sa nu stiu ce…, astea sunt umane. Voi aveti de depasit toate acestea. Aveti sa iesiti din toate acestea. Pai ce faceti? Ramaneti in aceleasi aspecte? Ce inseamna a da deoparte totul? Pai, dragilor, uitati totul! Efectiv uitati totul. Uitati ce a fost ziua de ieri, ziua de alaltaieri, concediul de anul trecut, intalnirea de nu stiu cand… Uitati! Voi sunteti lumina. Sunteti acel loc pe care nu-l stiti. Aceasta manifestati! Manifestati la modul general: iubirea, armonia, impaciuirea, impacarea dintre oameni, frumusetea, comunicarea. Atat. Cateva linii. Mergeti cu penelul in linii largi, fara detalii, fara amanunte. Voi sunteti! Pai in acel A Fii, sunteti un intreg univers. Detaliile, in momentul cand pasiti, apar. Restul nu va intereseaza. Cum veti aduce acest Nou, cand voi stati in ceea ce este in jurul vostru, atenti, observand?!
Gata! Ce-a fost ieri, ce-ati invatat ieri, ati depasit! Sunteti acum in fata unei porti deschise. Nu stiti ce este dincolo de aceasta poarta, dar voi ati pasit dincolo de ea. Ati intrat in acea energie. Acea energie este Noua Energie care vine. Aceasta energie, voi o simtiti, o traiti. Fara detalii. Deci, dragii mei, acesta este Noul. Aceasta este iubirea catre care eu va conduc. Nu este nici o filozofie. Este pur si simplu, A Fii. Simplu, simplu, A Fii. Aceasta am dorit sa va explic. Sa vin de fapt, sa va largesc nivelul vostru de constiinta.
Nu este necesar sa stati prea mult in ceea ce ati citit sau in informatia ce o luati, chiar noua daca este, pt ca puteti ramane blocati in acea informatie. Ati preluat-o. Daca ati uitat-o, nu-i nimic, mergeti mai departe. Dar cand voi iesiti in lume, intre prieteni, cand voi exprimati bucuria vietii si a intalnirii, atunci va veni informatia acelui moment.
Materialele care se scriu, chiar si al meu, care il ascultati, il ascultati, bine. Peste doua zile nu mai este necesar. L-ati depasit. Ascultati de acum o saptamana, poate mai gasiti o informatie care va este necesara, dar voi energia ati prins-o, deci nu va fie teama ca ceva pierdeti. Nu va fie teama ca ceva ati uitat. Nu exista asa ceva. Cand sunteti in momentul acum, voi sunteti conectati la toate energiile Universului si le primiti pt ca ati stat deschisi. Nu este necesar sa recititi, sa mentineti… E din vechi dragilor. Unde, cum dezvoltati voi acele simturi, acel A Sti, daca voi nu uitati acel vechi? Mergeti inainte, deschisi, cu fruntea sus, cu ochii in lumina, cu spatele drept. Aceasta e Noua Energie pe care voi o primiti. Sunteti acolo! Energia curge. Nimic nu sta, nimic nu cantonam. Ea curge odata cu voi, ea merge odata cu voi. Este o spuma, o frumusete. Nu aveti nevoie sa retineti ceva. Nu sunteti la scoala. Sunteti voi Noul care se manifesta prin voi. Acest Nou este in interior. Respira odata cu voi. Simtiti aceasta respiratie a energiei. Simtiti, atingeti-o! Lasati-o sa curga, acest val care a lucrat Quann Ynn cu voi. Vine, se retrage, vine, se retrage, vine, se retrage. Aceasta este energia care curge, curge… nu este nevoie de nimic, sa retineti, sa mentineti in voi. Va oboseste, va consuma energia, dati hrana Energiei Vechi care are nevoie de un punct fix de care sa se ancoreze. Voi sunteti voi! Ancorarea este in inima voastra. Este centrul vostru fix, punctul vostru fix, sau buricul Universului. Cum vreti voi sa-i spuneti. Dar voi sunteti o curgere continua a acestui Univers. Permiteti-va sa curgeti. Astfel, nu blocati nimic. Totul vine, vine, vine, dar mentineti in acelasi timp pt ca este ADN-ul vostru, unde este totul. Acolo se aprind luminitele! Acolo este informatia, este Akasha. Totul este de acolo.
Deci fiti destinsi, fiti largi cat planeta. Cum manifestati? Simplu: bucurandu-va. Fara, fara cuvinte. Cat mai simplu. Cand incepeti sa aduceti, sa adunati, sa formulati, deja v-ati intepenit. Simplu: un zambet. Noi stim, noi vedem; sunt culorile voastre, vibratia, sunetul vostru. Nu-i nevoie sa formulati cereri lungi. Nu-i nevoie. Se vede. Este importanta starea interioara. Simtiti muzica interioara. Simtiti inflorirea voastra interioara, expandarea voastra si ati spus tot. Nu-i nevoie de cuvinte, nu-i nevoie de filozofie. Doar, Fiti. Asa cum sunt pruncii. Lor le puteti vorbi. Credeti ca va inteleg? Se uita la voi. Radeti dragilor, radeti. Aceasta e acum momentul, in care totul vine catre acest ras, catre aceasta iubire, catre aceasta veselie. Atat! Atat dragilor si nimic altceva. Voi sunteti mareti. Deja va stiti suveranitatea voastra. In aceasta suveranitate ce mai aveti nevoie? Sa aratati, cui si ce? Nu mai este necesar. Nu aveti ce sa aratati, caci totul, Este. Il auziti pe Dumnezeu vorbind? Il auziti tinandu-va pledoarii? El, Este!!!
Deci va rog sa fiti. Asa intampinati aceasta era, asa o imbratisati. Totul vine catre voi, totul va este oferit. Voi stati cu bratele deschise, cu inima deschisa si primiti. Deci va rugam sa primiti. Totul este aici!
Namaste Namaste Eu Sunt ceea ce eu stiu ca Sunt si va rog sa stiti si voi! Adamus

Niciun comentariu: