joi, 3 iunie 2010

Lucru cu Lumina

In aceste zile senine, Lumina se instaleaza ca la ea acasa. Dizolvati neintelegerile. Dizolvati intrebarile. Permiteti tuturor repercusiunilor sa se afiseze, pt a fi aduse in armonie. Nu pastrati nici o clipa, o ranchiuna, o suparare sau o nelamurire. Permiteti ca totul sa intre in vibratia Iubirii si Armoniei, pt ca voi aveti aceste roluri de a aduce aceste aspecte in Marea Retea a Luminii si Iubirii.
Tot ce vine catre voi, va veni pt a fi echilibrat, pt a fi ajustat pt a fi readus in Noua Lumina. Toate aceste aspecte cer aceasta aducere in Lumina. Voi o faceti. Doar permiteti constientizand si lasand lumina sa imbrace aceste aspecte.
Grija zilei de maine sa nu o aveti niciodata. Lasati-o sa urce in Lumina. Grija celor din jurul vostru, predati-o Luminii. Grija aproapelui, a fiului si fiicei, lasati sa se scufunde in Lumina. Lumina vine pt a imbraca toate aceste aspecte. Lumina vine sa va ajute, sa va sustina, sa va cuprinda, iar voi ca adevarati arhangheli ai luminii, cu bagheta magica in mana, doar prin intentie, permiteti ca o directionare a Luminii, sa imbrace, sa cuprinda, sa patrunda.
Este un rol minunat, pe care il aveti si foarte simplu. Nu mai puneti nici un fel de intrebari, nu mai faceti nici un fel de temeri sau suferinte, sau alte idei ale mentalului, ci doar cuprindeti si va lasati cuprinsi de Lumina. Tot ceea ce intra acum in Lumina, va fi tranformat si ca un miracol, totul se echilibreaza, se aliniaza, se armonizeaza si isi gaseste rezolvarea, dar in Noua Lumina, in Noua Energie.
Nu bagati mentalul si nu cautati sa perturbati lucrarea Luminii. Observati-va. Stati retrasi. Nu mai dati mentalului putere si permiteti Luminii sa lucreze.
Si nu uitati ca si voi insiva sunteti aceasta Lumina.
Arhanghelii Luminii si in acelasi timp, strabunii vostri

Un comentariu:

AlaturiDeTine spunea...

foarte frumos.....