vineri, 18 iunie 2010

Adamus Alchimie planetara

Namaste! Namaste! Eu sunt cel ce eu sunt. Va salut si va imbratisez in energiile mele. Sunt vremuri marete, sunt vremuri noi, neasteptate, necunoscute, ce prin voi isi gasesc manifestarea. Tot ceea ce acum se elibereaza, face loc noului, iar voi sunteti transformatorii,transformati prin Noua Energie pe care voi o respirati zi de zi. Se aduce prin voi, la nivelul Pamantului, energia cosmica, energia Cristica inaltata, energia de companie cosmica, pe care voi o oferiti prin voi, Pamantului.
Noi nu glumim cu voi, chiar daca radem si vedem, sau povestim, intamplarile prin care treceti, insa ele sunt absolut necesare, caci aceste schimbari se fac nu numai in constiinta voastra, ci si in corpurile voastre. Acum insa, voi v-ati inaltat suficient, ati crescut vibrational, ca sa intelegeti jocul acestor energii. Perceptiile vi s-au deschis s-au aprofundat si voi aveti aceasta simtire mult mai evoluata, mult mai deschisa fata de inceputul intalnirilor noastre.
Aduceti-va aminte de Scoala Misterelor pe care noi am facut-o si experimentati zi de zi acestea. Simtiti, vis a vis de energiile care va strabat corpurile. Aceste manifestari energetice, voi le puteti observa, le puteti directiona. Puteti avea un autocontrol, caci prin acestea voi invatati autonomia, suveranitatea, invatati sa eclipsati energii care nu va convin. Invatati sa dispersati anumite energii, invatati sa corectati si sa le aduceti pe toate la nivelul Constiintei Noi. Aceasta alchimie din interiorul vostru, alchimia sufletului, este o alchimie mareata, caci voi in interior, faceti alchimia pt Terra si alchimia cosmica.
Acest nou nivel de constiinta prin care voi sunteti nu numai in sprijinul oamenilor si a planetei ci si in sprijinul cosmic, va deschide in voi aptitudini marete, aptitudini noi, ca voi sa manifestati aceasta constiinta cosmica, devenind, manifestand acest om galactic de care noi am mai vorbit.
Toate acestea sunt daruri pe care voi le faceti planetei si nu va mai imaginati, sau nu mai ganditi ca aceste daruri va sunt oferite intr-un mod special. Ati putut acum sa luati singuri aceste daruri prin propria voastra costientizare si le oferiti planetei atat de simplu, atat de fermecator as putea spune, cand voi imbratisati Pamantul in inima voastra.
Priviti-ne la mod de egalitate, intelegeti ca ceea ce facem noi, faceti si voi datorita acestei constiinte pe care acum o aveti si prin intentia pe care o spuneti. Deveniti astfel mareti reprezentanti ai planetei, reprezentanti ce sunteti in sprijinul si sustinerea ei. Daca vi se pare ca nu faceti destul, priviti ca de pe un varf de munte tot ceea ce se intampla acum pe planeta si intelegeti ca tot acest haos este produs de acceptarea schimbarilor in voi. Acceptand schimbarea, voi ati acceptat acest dans al energiilor care a produs tot ceea ce vedeti dar tot voi veti fi cei care permiteti solutionarea. Dat fiind ca voi sunteti cei ce ati provocat si grevele si manifestarile guvernelor, ale bancilor, ale finantelor, fiind toate acestea, voi acum aduceti armonia sa rearanjati interiorul vostru.
Cand intrati in aceasta constiinta a rearanjarii, a echilibrarii, sau a ceea ce doriti voi, vindecare…, ce credeti ca faceti? Rearanjati energiile care vi se par haotice in tot acest plan, plan planetar. Tot ceea ce se intampla in voi, se intampla in corpul planetei. Ceea ce ati ales, ati intentionat cu mare drag si ati anuntat catre noi, vedeti acum in fata voastra, in lumea voastra. De ce ati intra in panica, de ce ati alerga infricosati in alte parti? De ce v-ati vaita ca nu v-ajunge sau ca vreti sa dati jos pe cineva? Este creatia voastra. Intrebati-va ce sa faceti. Cand voi vreti corpul sa se vindece, ce spuneti? Sunt vindecare. Sunt aliniere. Sunt armonie. Acelasi lucru este si pt acest plan exterior pe care il vedeti desfasurandu-se. Aceeasi intentie, aceeasi aliniere, aceleasi dureri, la care deveniti rabdatori, intelegatori. Este vorba despre propriul vostru corp. Fiti intelegatori si cand e vorba de corpul planetei. Este acelasi lucru in interior, aceeasi constiinta, aceeasi iubire si aceeasi rabdare si aceeasi eliberare a fricii.
Constientizand toate acestea, va dati seama ca voi sunteti cei ce realizati toate acestea, noi secondandu-va. Voi sunteti in plin process, pt ca traiti procesul. Voi aduceti inapoi toate acestea intr-o noua lumina si intr-o noua constiinta. Cand sunteti in aceasta constiinta, cand sunteti in fruntea acestui proces, pt ca voi sunteti pionierii, este momentul sa va asumati din nou responsabilitatile, sa va imputerniciti din nou si haideti sa o facem impreuna, devenind imputernicire, devenind suveranitate, devenind Eu Sunt Tot Ceea Ce Eu Sunt.
Urmariti acum procesul in directia de restabilire si echilibrare. Simtiti procesul cum are loc. Simtiti cum se restabileste linistea, calmul, cum toate celulele planetei reprezentate de oameni, de plante, se aliniaza cu Sursa. Cand voi va proiectati toate acestea in fluxul de iubire, are loc aceasta vindecare, la nivel planetar. Astfel voi intelegeti tot ceea ce voi sunteti. Nu la nivel uman, ci la nivel de om-planeta, la nivel de om-galaxie. Depasiti-va in ceea ce priveste tabloul pe care il cuprinde, ca sa intelegeti intinderea lui pe toate planurile. Cand noi vorbim de constiinta cosmica, este prin faptul ca voi reprezentati cosmosul. Dar il particularitati prin aceasta planeta care este o individualizare a Cosmosului. Asa cum si voi aveti Sinele inalt, dar corpul este o individualizare. In interior totul ramane unul. Si planeta face parte ca si corpul, dintr-un Sine Inalt si reprezinta forma sa de individualizare.
Este atat de usor sa deschizi si sa permiti unei noi constiinte sa o abordati in momentul in care noi comunicam de la inima la inima si cand in fapt, totul se produce in interiroul vostru. Acel plan interior devine locul de alchimie, locul unde planul exterior este adus la un numitor comun ce se numeste iubire, vindecare, armonie, abundenta. Nu este necesar sa pleci nicaieri, Nu este necesar sa aduci opiniile tale in fata unor oameni. Este suficient sa patrunzi in interiorul tau, stand linistit si calm intr-un cadru pe care il alegeti si sa vizualizati aceasta vindecare planetara. Imaginile ce se vor derula ulterior, vor fi imagini armonice iubitoare, abundente, asa cum sunteti voi acum.
Insa aceasta transpunere din interior se face in exterior prin capacitatea voastra de expandare, iar energia/potentiale, vor lucra pt voi, materializand si manifestand, voi stand in fotoliul si savurand acest noi energii. Aceasta este Creatia, aceasta este ajutorarea pt Unime. Astfel toti ajutam pe ceilalti, inclusiv planeta. Astfel vibratiile voastre cresc, astfel va deschideti, caci voi sunteti pt binele suprem al omenirii. Planul vostru este planul Intregului. Iubirea voastra este iubirea ce se manifesta pt toti cei din jur. Si tot ce se desfasoara sub ochii vostri, este propria voastra iubire in acest flux al manifestarii.
Namaste Namaste Eu Sunt Cel Ce Eu Sunt, Adamus cel suveran

Niciun comentariu: