marți, 23 martie 2010

Indrumari

La avantul ce voi il luati, nu vor reusi multi sa tina pasul. Fricile, limitarile, intrebarile, ii vor tine in acelasi spatiu. Si nu este vorba numai de atat. Este vorba de o serie de energii carora ei nu reusesc sa le dea drumul si atunci bat pasul pe loc. Aceste energii le submineaza fortele. Ei functioneaza intr-un cerc vicios, nu reusesc sa faca saltul pe orbita, pt ca nu elibereaza total energia veche. Nu poti fi cu un picior in nou si cu unul in vechi si vor fi ca intre lumi.
Veti vedea acum ce inseamna sa fii intre lumi, chiar in planul vostru fizic. Ei sunt cei fals treziti. Ei sunt cei care nu se pot integra. Ei spun ca nu se pot acomoda. Nu se vor mai acomoda in nici un loc. Nu au destula fermitate in ei. Fermitatea nu este ceea ce stiati voi in vechea energie. Fermitatea este sa iti gasesti si sa iti sustii propriul tau adevar si chiar posibilitatea sa faci alegerea. Aceasta inseamna sa fii ferm. Si in acelasi timp a constientiza acest adevar al tau.
Cand ei sunt in aceasta stare, intre lumi, in falsa trezire, voi ii veti observa cum ciclic, ei se repeta. Voi vreti sa ii trageti catre voi si sa ii faceti sa inteleaga, insa fiti atenti ca puteti fi voi trasi catre ei, in dorinta de a lamuri, de a-i ajuta sa inteleaga. Ramaneti acolo unde voi sunteti. Fata de acesti oameni, doar luminati. Permiteti-va sa fiti lumina. Saltul pe care il au de facut, pana nu vor reusi singuri sa il faca, vor fi jumatate acolo, jumatate aici.
Nu le este bine, nu le este usor, nu-si gasesc linistea, pt ca cele doua energii in ei, descarca un foc, cu o explozie. E un impact pe care ei il percep dureros. Strigatele lor de ajutor vor fi multe si chiar va vor invinovati ca nu doriti sa-i ajutati. Ei nu vor intelege repede, ca pasul ce-l au de facut, este numai si numai al lor.
Veti intelege si voi si poate veti face un compromis sau doua, dar apoi veti intelege, pt ca Lumina nu va va mai lasa sa va uitati in urma, iar ei vor ramane in urma voastra, strigand, gesticuland, incercand sa se agate de voi. Nu veti mai putea. Diferenta dintre voi va fi uriasa.
Voi, cei care faceti acesti pasi asa de rapizi, cei care pe mine ma urmati, veti constata ca veti lucra la un moment dat indirect cu oamenii si in mod direct cu planeta, cu alte entitati de pe propria voastra planeta; cu elementalii, cu zeitati ale naturii, pt ca va veti canaliza pe lucruri planetare.
Nu inseamna ca nu veti fi intre intre ei, nu inseamna ca nu le veti raspunde, nu inseamna ca nu ii calauziti, dar energia voastra, forta voastra, iubirea, va fi canalizata pe lucruri majore de care intr-adevar depinde si mersul omenirii. Dar acestia sunt pasii vostri urmatori, pe care eu ii astept si atunci ma veti intelege si mai bine.
Namaste, Namaste. Eu sunt in continuare, cel ce Eu Sunt si vesnic langa voi Adamus St-Germain 15 11 2009

Niciun comentariu: