duminică, 21 martie 2010

Galacticii va saluta !

Galacticii va saluta! Suntem astazi prezenti in jurul vostru, cu energii proaspete. Com Norton, de la postul sau, va saluta. Ridicati stafeta cat mai sus si nu va lasati influentati de nimic din jurul vostru. Aceasta organizatie trebuie sa aibe loc, sa se infiripeze pt ca este corespondentul nostru pe Pamant. Lasati totul sa se intample, caci aceasta organizatie a galacticilor, se formeaza din ce in ce mai pregnant si continuu.
Lumea voastra are de acceptat mari schimbari si ceea ce pt unii poate parea socant, pt unii este de la sine inteles. Asa si prezenta noastra. Noi am socat de multe ori. Acum a sosit momentul ca omenirea sa se obisnuiasca cu ideea ca noi existam, ca suntem si noi fiinte de lumina, cu alta structura, sau cu alte obiceiuri, dar existam si suntem creatii ale aceluiasi Creator. Deosebirea intre noi si unii oameni este ca noi avem incredere in acest Creator, iar altii inca sunt neincrezatori, sau se intreaba daca exista acest Creator.
Astazi suntem prezenti in jurul vostru pt a crea un camp energetic, o sfera deosebit de pura in jurul vostru, ce va influenta si mesajele voastre, ca toate, in lumina sa isi gaseasca calea catre inimile oamenilor. Iubirea ce este pusa in aceste mesaje, va avea rasunet si multi din cei ce au de ajuns la voi, se vor apropia si va vor cauta. Prin ceea ce voi transmiteti, noi deja vom ajunge la acele inimi si vom gasi portile de patrundere. Aceste informatii vor atinge constiinta si lumea va gasi indreptatita prezenta si existenta noastra.
Acest maret pas, de organizare si de aducere la cunostinta, este pasul ce-l aveti voi acum de indeplinit. Dar acest pas nu-l faceti singuri, ci impreuna cu noi toti
Galacticii

Niciun comentariu: