duminică, 7 iunie 2009

Lord Ra si Lord Sananda----echilibrarea crucii energetice a Terrei

Ne aflam intr-un vortex. Simtiti-l. Simtiti-I zgomotul trecerii sale prin canalele piramidei.Cei doi lorzi sunt simultan in mai multe locuri. Ii puteti simti in inimile voastre, sau de-o parte si de alta a voastra, pentru ca ei ne ajuta sa mentinem un echilibru. Si acel fluid, lichid/lumina auriu, simtiti-l sau auziti-l cum curge in lungul piramidei si se ancoreaza in interiorul Mamei Pamant. V-as ruga sa va simtiti maestrii initiati, care de-a lungul vietii voastre ati contribuit la ridicarea piramidei sau ati lucrat in ea, ati celebrat in interiorul piramidei. Iesiti din ideea de forma. Deveniti pur si simplu lumina, maestrii initiati ai luminii, ce activeaza acum piramida. Simtiti prezenta Sfinxului. Deveniti inalti cat simtiti voi, expandati-va. Simtiti forta vortexului, simtiti cum acest vortex se conecteaza la toate celelalte piramide ce formeaza crucea energetica, simtiti cum echilibrati, cum mentineti si permitem ca aceste energii sa curga prin noi.
Rugam mintea sa stea linistita de-o parte, iar noi ancoram, echilibram. Fluxul de aici, este dirijat spre piramida nordica si spre celelelate doua, din Anatolia si Sardinia. Mai mult, fiecare isi ocupa locul pe cate un brat al crucii energetice a Terrei. Simtiti unde va pozitionati si permiteti. Deveniti uriasii care sunteti, ghizi in acest moment ai luminii.
O, tu Soare ce rasari si ziua mi-o luminezi, noi acum in pieptul nostru preluam Lumina si ca mari Initiati, ca mari Arhanghelli ai Luminii, preluam, suntem stapanii Luminii si aceasta lumina, prin inima noastra, prin aceasta cruce energetica este transmisa intregului Pamant. O tu marete Ra, lumina iti cerem sa ne-o dai si prin noi Lumina coboara pe Pamant.
O tu marete Lord Sananda, lumina ti-o cerem sa ne-o dai si prin inimile noastre sa coboare pe Pamant.
O tu, maret Suflet al Pamantului, noi cei ce te servim, primeste acum lumina si in inalt ridica-ti vibratia si nemurirea si Pamantul uneasca-se cu Cerul, prin noi, cei ce facem legatura asa cum legamantul am facut.
Tu maretule Thoth, ce ne-ai ghidat, supravegheat si invatat, maret intelept al vremurilor Atlantidei, acum aici, fii cu noi si lucrarea ce trebuie facuta, sa fie implinita, ca Pamantul pe a lui orbita sa se ridice, ca cei cu care am lucrat, cu planetele ce surori ne sunt, cu acelea conexiunea sa se faca si Lumina sa straluceasca din inalt si prin a ei vibratie, planeta sa fie ridicata.
O voi intelepti mareti, ce a voastra intelepciune ne-ati transmis, prin inimi am luat aceasta intelepciune: sa o graim si s-o daruim planetei, ca a ei inaltare sa se faca si acum sa porneasca si sa se invredniceasca.
Noi mainile inaltam si prin a noastre maini, lumina coboram, caci noi, faclii si Sori am devenit si astfel pe Pamant, Lumina coboram. Ne-am unit acum in aceste momente, cu fratii si surorile noastre de pe Marte si acei initiati ce exista pe planeta si au fost si ajutat si ne-au ajutat la inaltarea piramidei, sa soseasca acum pe navele nor si sa ghideze activarea piramidei. Voi cei de-atunci, fiti aici langa noi, ca marea lucrare de inaltare si activare a Piramidei Luminii Celeste, sa devina infaptuita. Iar crucea energetica sa intre in vibratia ei specifica acestor momente.
Ooooommmm ....... ooooommmmm .......................... Om! Om! Om!
In fiinta voastra acum rasare noua entitate ce sunteti. De la Avram, de la Moise, de la Isac, de la Isus, la Maitreya, spirit revenit prin voi, in corpul omenirii. Din adancul celulei voastre divine, eu, spirit intrupat prin voi, rasar acum si graiesc ca ceea ce este prin voi, este si in acest moment, in spirit refacut, al vostru duh si al vostru trup al Trinitatii. Gand curat voi scoateti la iveala, pe un Pamnt purificat, caci eu Sananada, in voi astern al trinitatii, spirit, duh si suflet si in acest trup ce am semanat, rasare acum prin voi in cuget si-ntr-o noua constiinta al meu avant ce voi apoi raspanditi pe Pamant. Sosit-a clipa sa constientizati unirea ce am facut-o in al vostru trup si astfel voi sunteti nou recreati din aceste energii ce eu acum in voi am eliberat. Pe voi toti, flacara nemuririi va cuprinde si voi veti lumina in infinit. A voastra credinta si a voastra obarsie divina ce din al meu trup, suflet, spirit, ati luat acum Painea si Vinul in cupa a inimii voastre, eu daruiesc ca acest pocal sa se reverse prin a voastra constiinta, prin ce este mai Dimnezeiesc. Peceti aveti toti pe suflet si-n credinta si fruntea voastra va straluci in tot ceea ce Dumnezeu coboara acum si atinge pe al vostru chip. Ca ceea ce din tarana s-a ridicat, scanteie divina a acumulat si duh sfant a primit si totul acum recreat este pentru infinit.
In aceste zile ce la voi sunt sarbatori, inima Tatalui Ceresc si a Dumnezeitei s-a deschis si aceste daruri le primiti cu duh sfant impodobiti. A voastra este acum lumina, a voastra este acum Imparatia. Bogat suflet voi aveti si a voastra minte, minte divina devine. Si atuncea cand pasiti, sa stiti ca straluciti si ceea ce eu fost-am pe Pamant, preluati acum printr-un chip nou si sfant, recreati din lumina Tatalui si a Mamei. iubiti de duhul sfant si de iubirea sfanta a ceea ce eu sunt ca Lord, ca duh, ca spirit, ceea ce si voi sunteti. Cu binecuvantarea mea porniti si unde sunteti, lumina daruiti. Fiti binecuvantati copii ai mei, copii ai luminii, copii ai Dumnezeirii. Si asa este.

Niciun comentariu: