marți, 9 iunie 2009

Chemarea A. Gabriel

L-am simtit langa mine pe A. Gabriel sunand din goarna.Inteleg,faci o adunare.Bine, vin cu tine. A Gbriel ma ia si pornim spre un plan angelic. In acest loc este o adunare angelica unde au fost invitati entitati umane. Suntem adunati intr-un amfiteatru, unde L. Sananda ne multumeste ca am sosit.
“V-am invitat pe toti cei care faceti parte din familia Sananda. Acestia sunt din diferite planuri , cu diferite forme si corpuri. Multi dintre voi nu ati stiut de existenta noastra sau ne-ati negat desi in timpul somnului vostru multi lucreaza cu noi . A sosit momentul sa stiti de existent noastra , a familiei voastre angelice si sa stiti ca se poate face comunicarea intre diferite planuri vibrationale. Nu este necesara comunicarea numai in prezenta corpului fizic. Universul este o diversitate de aspecte si comunicarea se poate face intre planurile fizice si non- fizice. Acest lucru nu l-ati stiut , nu va fost spus ,chiar va fost ascuns. La aceasta intalnire prin voi, lucratorii in lumina, ceilalti din jurul vostru vor fi informati de existenta noastra. Noi suntem langa voi si va sustinem, iar sentimentul de separare care a fost lasat sa se creada este inexact. Voi aveti permanent in jurul vostru , familia angelica. V-am invitat aici pentru a va incarca cu energia familiei voastre, pentru ca energia de acasa sa ajunga acum pe Pamant. Aceasta energie in calatoria voastra de intoarcere( catre corpul fizic) o veti lasa, darui locurilor ( planurilor) pe unde treceti. Nu este o energie usoara, nu este o energie usor de primit,( de pamanteni) insa a sosit momentul ca aceasta energie sa soseasca pe Pamant si voi sa o daruiti.Ea va fi acolo si va actiona asupra celor de pe Pamant. Va actiona asupra lor prin stari de emotie puternice, prin framantari,prin intrebari :“Cine sunt eu?”, Ce se intampla cu mine ?. Cei care vor veni sa va intrebe, “Ce se intampla?” vor fi cei mai apropiati de deschidere, altii vor trece prin zbucium interior , altii nu vor intelege ce se intampla. insa energia soseste si nu va fi usor pentru ei de suportat. Vor simti energia de acasa si in viata unora se vor produce rabufniri asupra propriei lor familii, neintelegand ce se petrece. Aceasta energie voi cei sositi o primiti acum.”
Alte entitati angelice se apropie si simtim cum suntem incarcati. Cand am atins acel plin-energetic , am fost condusi fiecare pe drumul de intoarcere, daruin din prea plinul nostrum planurilor ce le strabateam. Am multumit la final A .Gabriel, ghidul meu angelic, urmand sa daruiesc din energia de acasa locurilor si oamenilor

Niciun comentariu: